Malo više šibajte zanimljive linkove i klipove koje nadjete, malo manje zadrugarska mišljenja, zaista nikoga ne zanima.
"Osimi velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda."
Politika | 31. Januar 2011.
letos vidim lika, nabildovan, ima onu frizuru - sa strane kratko a gore mnogo kose koja ide u stranu, to je kao moderna frizura, nose je i zene i muskarci.ja je zovem ludi ukrainac posto mi deluje da je mnogo popularna u ukrajni..i taj lik ima istetoviran i trozubac, pre nego sto sam video onaj ukrainski trozubac na ruci, zbog frizure sam odma pomislio da je poludeli ukrainac, majke mi.eto on se istetovirao u znak podrske/.stvarno mi nije jasno kako to da tamo nije gradjanski rat