Prijava

Poštovani Vukajlijaši,

Ako ste ovih dana bili napolju, onda ste se sigurno i skočopizdili. Da li možete da zamislite kako je psima lutalicama, dok se vi čmarite uz Facebook i kukate zbog januarskog ispitnog roka, koji je elem već prošao, samo vas nisu obavestili.

Zato, pomozimo psima lutalicama, a evo i na koji način: http://www.sloboda-za-zivotinje.org/sr/info/saopstenja/kako-da-pomognete-napustenim-psima-tokom-zime.html

Kada to uradite, dođite ovde i napišite kakav vam je novi stanar.

Svi oni koji su ovih dana pomislili na kuce nek nešto i urade. Hvala u ime utopljenih njuškica. :)

P.s. Podelite link.

Аwwwww:) Каква дивнааа тема:)

Јежоња, јебо га ти, сад ћу цијелу ноћ да размишљам како је овим кучићима и псима напољу... :/
Него, ја тренутно не могу да одем ни за дрва, а камо ли кућице да правим, снијег ми је укрко неких 35,40цм, а до ујутру ће бит' ко зна колико.
Свакако, супер је ова идеја, радо бих ово урадио, мада код мене овамо нема луталица, сви се припитоме код некога, нпр мој комшија је припитомио неке мачке, мислим да их тренутно има 7 и један се зове Курацијус, он је сулудник :)

Кад већ немаш паметнија посла удоми једног правог, дивљег вука из шуме, њему више трепере јајца него керовима који нађу штек по граду. Животињи је мање више исто јел -20 или је +40, она ће да преживи оба.

Метите их у азиле, много добар третман имају тамо, вако нешто нпр:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fd/Chinese_restaurant_Katsushika-ku_Tokyo_Japan_2006-12-23.jpg

Kad će više da se prase mačke, da udomim jedno malo.

Ništa se ne sikiraj, snaći će se oni. Jest im ladno, al neće ništa da im bude. Oni kojima bi od ove zime nešto i bilo, već su okončali karijere, još kao štenci. Konteneraši su to drevni...Prirodna selekcija, štaš.

a da ti prvo napišeš kako si udomila neku dzukelu a ne ajde udomite vi džukca a ja mi ćemo da glumimo raznežene sisice sa komentarima tipa: "jaaaw kako je sjatkoooo" ili "baš je diiivan", "mawa widwaaa"? A o postojećim ljubimcima što vode nisu videli od prošlog pucanja vodovodne cevi, TO NIŠTAAA?
Jest to lepo ali znaš li ti koliko se moglo LJUDI naraniti od tih para što si uplatila net?
Misli malo i o tome. Sračunaj jedan lebac sa paštetom u crevetu koliko bi izašao pa te pare što si dala za net podeli sa tom cifrom
Kere naraniti a čoveka pustiti dumre?
Raspitaj se koliko ima korisnika narodne kujne pa kad svi oni budu siti onda nije problem po koju džukelu. Dont get mi vrong, nemam ništa protiv životinja ali zato imam dosta protiv ljudi!

Сретен

Divna trol tema. Samo da se upišem, volim da čitam ovakve nebuloze.

zivotinje su vazne koliko i ljudi. smaraci.

pa ti onda zakolji nekog rođaka za božić i obrni na ražnju ako ti već dođe na isto. Jevtinije je

zasto izvrces reci? nisam rekla da dodje na isto, vec da su vazne koliko i ljudi, sto ne znaci da treba da koljem ljude.

Ne izvrćem reči. Rekla si da su iste važnosti što znači da mu na isto dođu.

sto ne znaci da treba da koljem ljude.

A PRASIĆE TREBA KAO? A?
Mawi pwasići nastradaju uvek nedužno zarad nečijeg želuca

Država već ima strategiju za riješavanje problema lutalica. Pa šta mislite otkud toliki Kinezi?

Neam ja vreemena da im pravim ove kućice, ja sam strpo jednog u šupu. Njemu dobro, mene boli uvo, šibnem mu kosti kad ostane od ručka, manje smeća, ja zadovoljan.

Koja glupa tema. A šta ćemo sa ljudima beskućnicima? Misliš li da ih nema u zemlji Srbiji???

Ne mogu da stanu u kartonsku kutiju. Ne jedu kosti. Moras da im uvodis neko grejanje na -12. Kada porastu/dosade ti, ne mozes jednostavno da ih se otarasis. Ne isplati se to uopste...

Od kad je lose pomagati psima lutalicama? kakvi ste hejteri...

Niko nije rekao da je loše, samo se neko setio one stare "toliko je hladno, kuče da se smrzne". Licimuri se setili kad hladno da pomažu kera. Jebi ga u dupe, da citiram svog profesora fizike iz srednje škole.

Da li bi se neko setio ovih kerova na ulici da napolju ima 20 gradi, a? Sve bi ste bežali od njih, vidi kakvi su grdni, jao štroka, bljak, namirisalo mi kučište moju ovlaženu pičku, hoće da me ujede za sisu, jaoj, plašim se za sebe i svoju flafičavost.

Koja glupa tema. A šta ćemo sa ljudima beskućnicima? Misliš li da ih nema u zemlji Srbiji???

Udomi nekog beskućnika i problem sa temom rešen! Oduvek su mi bili zanimljivi ovi argumenti tipa zašto da budemo normalni kada je normalno da ne budemo itd. To što živimo u nenormalnoj zemlji nije opravdanje da prestanemo da se trudimo da poboljšamo ono što možemo, nismo baš toliko jadni da ne možemo ni na šta da utičemo. Nadam se.
Ajde, nije neophodno da skupljate kučiće po ulici i stavljate ih da spavaju u vaš krevet, već jednostavno da ih bar ne terate ukoliko se smeste u vaša dvorišta, garaže, šupe. I ukoliko imate višak hrane, nemojte je bacati. Psi i mačke to mogu pojesti. A zašto. Da li se neko pita zašto?
Nadam se da ne.