Prijava

ja sam zvezda za te folirante:)
sala mala

Обавештавамо чланове да су постери који су ланчано настали један од другог побрисани. Нема сврхе да се жалите јер је модераторски тим установио да немају смисла.

!?

Da ne ulazimo u to šta je koliko kvalitetno, prva definicija realno i nije definicija.

E da,da vas sad slatko iskritikujem,znao sam da ćete očajnika sa vukajlije izbrisati tek kad postane defka dana,toliko ste providni,ne kapiram zašto to radite,čekate da nešto postane defka dana,pa tek onda obrišete.Sto puta nismo imali defke dana upravo na isti način,zašto ovo radite???

i,da,hvala za obrisanu sliku...

Pod hitno morate da smislite neki kriterijum za brisanje definicija dana...
Recimo, ako definicija pređe 80 minusa dok je na prvoj strani... ili ako 80 autora kaže da smrdi.
Ova subjektivni odabir, šta će biti obrisano, a šta ne, jednostavno više nema smisla. Vi jeste moderatori, ali niste dovoljno kompetentni da ocenjujete da li treba da se briše definicija dana ili ne. To je veoma krupan i težak korak, i brisanjem definicije dana mnogo pogađate autora, koji se tome radovao kao beba zvečki.
To je kao kada bi Skupština Srbije odlučivala o tome da li Srbija treba da uđe u EU. Ne odlučuju oni o tome nego NAROD.
Mislim da bi mogao da se otvori jedan topic na ovu temu, gde će autori odlučivati o sudbini definicije dana.

Ming, SVI moderatori su se složili. Nažalost, imamo mnogo obaveza da ne možemo da klikćemo stalno na neke defke i proveravamo da li će pobediti za def. dana.

korleone,ne možete da klikćete na arhivu i vidite koja će pobediti,slažem se,ali su pojedini modovi,nekoliko njih,čak i komentarisali očajnika sa vukajlije,i znali da će pobediti u izboru za defku dana.U to sam sto posto siguran.Pa sad,zašto je obrisana tek kad je postala defka dana???

Mod, još se nije desilo da neka moja defkica zapadne u gornji desni ugao. Zašto?

U gornjem desnom uglu su samo definicije koje možeš da ocenjuješ. Niko ne vidi sopstvene definicije na tom mestu.

E aj dajte mi link teme sa japanskim slovima, tako nesto.
Nasa slova pa kako na njihovom, ne znam kako da objasnim, znate valjda na sta mislim. Mislim da glasi nesto kao vase ime na japanskom, ili tako nesto...

Da li mogu da dobijem obrazlozenje zashto je moja poslednja defincija obrisana?

Pozdrav

To se vodi kao "plagijat", jer već postoji nekoliko sličnih definicija na sajtu, a i stara je fora. Pritom, ne kažem da si ti to namerno plagirao, verovatno nisi znao da tako nešto ima.

Nisam znao, naravno, zato mi je bilo chudno shto je obrisano a josh chudnije shto to nisam nashao na vukajliji ili se bar nisam snashao... Da li mozesh da mi ostavish link ka toj definicji?

Hvala u napred!

Pozdrav

Hvala ljudi! Mozda je bolje da sam definisao shta je vremeplov :)

Pozz

хвала мотика

Interesuje me zasto je moja poslednja definicija obrisana. Objasnjenje da nije def. ne pije vodu, jer sam u prvoj recenici objasnio pojam. Sve sto stoji u daljem tekstu je razrada teme.

Hteo sam da pitam u slucaju da nema definicije dana ne postavlja se nova nego se ceka sledeci dan?
.
Malo offa:Minze ajde malo ne seri!Ti si mi pa kompetentan da odlucujes.Dve definicije ispod koje su po tebi nekvalitetne zestoko,su duplo bolje od ocajnika koji cak nije ni definicija vec proseravanje o clanovima i o samom sajtu.Tako nesto ja nikad ne bih pustio za defku dana.Ako su se svi modovi slozili nije na tebi da kenjas.