^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

  1. Ajde moderatore sto si mi obrisao definiciju dodji i povadi situaciju!

  2. Дођи, модераторе!

  3. Hoće neko voljan da baci pogled na one moje bodove? =)

  4. ne može nazad murbi. nisi bio fin.

    nema očiglednih hejtera marijagd.

  5. Molim moderatore da mi obrisu definiciju - kada zet pretera, verujem da je necete tesko naci. Nisam imao nameru da pobedi. Napisao sam je namerno kao izuzetno nasilnu, i trebala je da bude odgovor na odvratnu definiciju surovog. Ne odricem se svog stava, i dalje stojim iza njega, ali se bojim da bi ovo neko mogao bukvalno da shvati i primeni, a ja bih bio odgovoran za to. Nadam se da ce i surovi obrisati svoju pms ako vec nije, i da vise necete tolerisati definicije koje promovisu nasilje nad zenama, decom, manjinama, homoseksualcima, ostalim ljudima, zivotinjama pa cak ni pedofilima. Ako zelite pak da je ostavite, jer vec su je svi i videli, bar nemojte dozvoliti da je objavi blic. Hvala.

  6. Melkijades, Surovi je pms napisao iz zajebancije ( čovek se gnuša nasilja inače :) ). Što se mene tiče, def ti je ok, protumačio sam je u prenesenom značenju, a ne kao poziv da nekom polomiš ko'čice.

  7. Сурови се зајебавао за ПМС, побогу! :)

  8. Branite ga sad branite... A posle ce te da kukate kad bude neku prebio i jos uz to da se cudite. Ma ajte molim vas! Ne moze tako da se sali niko! To nije lepo!

    :)

  9. Znam da je bila, bila je i moja zajebancija, nastala je kao odgovor njemu, pa vidi sta ispade :] Nisam ni nameravao da pozovem na nasilje, ali ne znam kako bi to neko mogao protumaciti i postupiti. Zato bih zeleo da je obrisete, tako je ja mislim najbolje.

  10. Gotovo sad Melki, vec izlazi u Blicu. Sad nema nazad! To si trebao ranije da mislis. Dok si to pisao na primer! :)

  11. Tu si najvise u pravu. Nadam se da nece izaci, mada imalo bi to i svoje dobre strane, mozda bi neki manijak konacno skontao kako sve to moze da mu se vrati..

  12. Zavisi koliki je manijak... Mozda bi mu to samo pomoglo da iza sebe ne ostavi nikakve dokaze i svedoke eliminise. Mislim to meni pada prvo napamet. Ne znam ja sta moze manijaku da padne na pamet.

  13. ma šta nas boli dupe, ko još čita blic?

  14. Pa Blic cita svako onaj koji je u predhodnih mesec dana imao def dana :D

  15. za mene je to misaona imenica :D

  16. Сурови, али ти зато имаш најгору дефиницију на сајту, није ни то лако написати. :)

  17. Zasto mi je uklonjena defka facebook fenserka. Kao i vecina mojih definicija ona je prvenstveno istinita. A to sto vredja odredjenu grupu ljudi... to je stil mog pisanija.... Sve moje definicije mogu nekog da uvrede:
    Okorelog komunjaru - Titov diznilend
    Prosecnog biznismena - Popara
    Dusebriznike - Titanik

    Dakle svako moze da se pronadje uvredjen... a to sto sam napisao da je iz licnog iskustva mi je samo plus, jer sam i sebe ismejao.... Dakle cemu brisanje

  18. nije zbog vredjanja. nekvalitetna je, a i vec je puno puta definisano slicno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.