Prijava

Mogu li da se pridružim?

Na kojoj temi mogu da zamolim moderatore da mi malo preprave neke definicije, nešto mi se čini da nema više one Zamolite moderatore?

Obzirom na redosled kako je napisano na profilu moderatora celta - moderator,banovan,hejter,ma budala - e zbog ove zadnje stavke pitam - dali se to celt igra sam sa sobom (i sa članovima sajta) ili je to zvanično.
Pa ako je zvanično - šta će nam onda budala za moderatora.

Posle ovog pitanja očekujem još 30 negativnih poena, koje sam "zaradio" posle jučerašnjeg posta i pitanja o aktivnostima. Na upit da se proveri odgovoreno mi je da je sve regularno u šta ne verujem.

Pravda za Kuvajliju ako mu je stvarno neko napravio 30 minusa. To nikako ne može biti regula.

@kuvajlija: celt se samo šali. a opet, moderator nije ništa posebno, svaka budala može da bude moderator...

za ovih 30 poena, sve je regularno.

Je li u redu da jedan od najstarijih moderatora crta po javnim površinama?

http://i26.tinypic.com/21lkbyf.jpg

to mora da je neki fan :)))
vrhusnki je, zadovoljan sam.

@surovi, ja bih pre rekla samo, e ne svaka :P
a htela sam pitati, zašto ne zaključate sve teme o paradi ponosa (ond, po nosu)?
Dosadili su više.. Ko hoće da ide, slobodno, ko neće ne mora i rešena stvar :)

:)))
ma nek pričaju ljudi. najlakše je ne otovriti tu temu. treba da se priča, bolje to nego da brojimo do 1000 i nadovezujemo reči do besvesti :)

Zahtijevam od moderatora da izbrišu ovu temu, ne zato što je otvorio dupli nalog, već zato što sam u njoj ostavio lične podatke i sad (razumljivo) strahujem za svoju guzicu.
http://vukajlija.com/forum/teme/4036?strana=1

Обрисани лични подаци.

Džimi, zajebavao sam se za lične podatke, zapravo sam htio da neko obriše čitavu temu. A šteta što mi odoše lični podaci, neće znat' Peder sad koga treba da bije...

Ништа, да ставим онда линк до твог фејсбука и пар фотки, чисто да те не помешају с неким. :)

Opet ja. Vidim, http://vukajlija.com/recnik/autori/14327 je banovan, dupli je nalog. Mene sad interesuje, čiji je on dupli nalog, pošto je rečeno bilo da će onaj ko napravi drugi nalog biti trajno banovan zajedno sa duplim nalogom, i da će mu bit' obrisane nekol'ko najpopularnijih definicija. Jebiga, ima tu amlo posla, ali što ćete, po pravilima mora da se radi, a mislim i da bi već navedena tema http://vukajlija.com/forum/teme/4036?strana=1 trebala da bude obrisana, kao i uopšte i sve teme otvorene od strane duplih naloga. Očekujem (ne bi bilo zgoreg) brz odgovor.

Banovan je njegov dupli nalog takodje, ne bih da iznosim ko je, ako ne mora. Uglavnom, pravda je uradjena.