Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
:)) A bre Mr.Moon, nije definicija. Vratim ti je ako obećaš da ćeš me sam podsetiti da je obrišem. :)
Preformulisao bih je, al' mi bolovi ne dozvoljavaju. Neka, tebi na dušu. Ako možeš da živiš sa tim, nemoj da je vraćaš ( kako serem, a? ) :))))))
:)) Prosto je neverovatno kako briljiraš pored tih bolova.
Sad NE MOŽE, piši novu! (al' ozbiljno, možeš, al da bude definicija). :)
Нема архиве за 2010.?
Bas sam malopre to hteo da prijavim.:)
Zasto nije izabrana definicija dana veceras?
E, crni Quakeru, a dobra ti je bila definicija. Šteta!
Why? Why? Whyyyyyyyyyyyy?
Zašto su izbačene dve defincije dana?
jedna za juce, jedna za prekjuce. bilo je nekog kasnjenja...
Zdravo ljudi. 30.12. sada vec prosle godine, ubedljivo je pobedila moja definicija "Srecna majica" sto niste objavili. Objavili ste definiciju "Sajber erekcija" koja je napisana dan posle, sto znaci da nije u pitanju server. Pre tri dana takodje ste mi uklonili poster pod nazivom "Toplota u decembru", i na pitanje zbog cega, nisam dobio odgovor. Ne kazem da me neko mrzi, ali da li mozete to da ispravite, i da gledate u buduce da me vise ne ostecujete? Molim vas?
definiciju dana ne bira covek, vec masina. postoji nekakav algoritam po kome radi, i to radi. malo mi je sumnjivo da je lose izracunala samo tvoju def. ne kazem da nije doslo do greske, posto je bilo raznih cudnih desavanja poslednjih par dana, ali jednostavno niko od moderatora ne moze da uradi apsolutno nista po tom pitanju. ne zato sto ne zelimo, nego zato sto nemamo nikakve veze sa tim.
sto se postera tice, trenutno smo brzi na misu po pitanju brisanja istih i jedini kriterijumi po kojima se brisu su "nekvalitetno" ili "plagijat". Ili je jedno ili je drugo. Nepostojanje groblja za postere i nemogucnost vracanja istih u zivot nam onemogucava da te zadovoljimo na adekvatan nacin, jebiga.
siguran sam da ti nisam dao zadovoljavajuci odgovor, ali veruj mi da moderatori stvarno ne mogu apsolutno nista da urade ni po pitanju reizbora def dana ni po pitanju vracanja postera. ono sto ja mogu da kazem je da mislim da si se mozda preracunao kada si gledaoskoor za d.dana posto arhiva ume da zavara (mozda je proslo tvojih 24 sata dosta ranije od 24 sata namenjenih za globalnu d.dana)
sto se postera tice, najverovatnije je vec bio postavljen slican, ili je bila nedovoljno kvalitetna za kriterijume dezurnog moderatora.
eto, jebiga, izvini jos jednom na nasoj nemogucnosti da ti pomognemo... ali sta je tu je.
Ok Surovi, ja se stvarno izvinjavam sto te davim vec ko zna koji put da ovoliko pises. Hvala ti sto si se potrudio da mi odgovoris. Nadam se da me bar razumes, a masinu nabijem na qrac, a posto je masina to onda ne vredja nikoga ;]
ma opusteno gnjavi, tu sam da me gnjavitem, da mi smeta ne bih bio tu. samo mi je zao sto nisi imao koristi od silne pisanije :D
korleone mi je opet obrisao definiciju, molim da me neko zastiti od ovog coveka
neverovatno, kako na njega uvek naletim kad nesto definisem
Pokies, potrudi se da napišeš nešto što će makar ličiti na nešto što ima smisla. Nemam ništa protiv tebe, ali ono što sam ti obrisao je u rangu definicije deteta od 4 godine.
Potrudi se jbg.
objasnićeš to administratoru, a meni se ne obraćaj više
Varaš se ako misliš da imam nešto protiv tebe. Zbog dve obrisane definicije si stvorio predrasude da te proganjam i brišem ti definicije.
Nemoj Kaizena da daviš sa nekim dečijim glupostima. Ako misliš da sam te lično ja oštetio, vratiću ti definiciju, pa neka ostali moderatori prosude kakva je.
Ako se slože da je ok, javno ću ti se izvinuti.
Ali ako svaki put budeš imao nastup poput onog od pre neki dan, nemoj očekivati da imaš tretman kao ostali članovi.
Nemaš pravo nikoga da nazivaš retardiranim moderatorom, bez obzira na sve.