Prijava

Ne može bilo ko. Samo onaj ko je obrisao. Jbg. Ja pojma nemam.

@Melkijadese, moze biti zato sto je bio poster sa istom slikom pre par dana...

Ljudi jebem mu mater vise, treci put mi brisete poster, treci put vas smaram, i ocigledno opet necu dobiti odgovor. Postavicu ga ponovo, ako nesto nije u redu, molio bih da mi pre brisanja stavite razlog u komentaru na poster. Hvala black u svakom slucaju.

Nemoguće ocenjujem svaki poster od kad sam na vukajliji, znao bih. Uostalom nije teško proveriti. Sliku inače imam dosta dugo u kompu.

http://vukajlija.com/profesore-jel-moze-olovkom/124844, jel moze da mi se linkuje definicija, koja je predhodila ovoj, tj. zbog koje je ova plagijat?

Hvala.
http://vukajlija.com/facebook
http://vukajlija.com/jelena-karleusa
http://vukajlija.com/tri-najtanje-knjige-na-svetu
http://vukajlija.com/chuck-norris
http://vukajlija.com/pretraga/izraz?s=hejteri
http://vukajlija.com/marfijev-zakon
http://vukajlija.com/sisa
http://vukajlija.com/student
http://vukajlija.com/kladionica....
http://vukajlija.com/farma
http://vukajlija.com/veliki-brat

Ako vec radite po nekim pravilima, radite za sve, evo ako ste propustili jos neke plagijate.. Za primer "kladionica" black hola..(nemam nista protiv autora).. ali bila je 1001 definicija kladionice pre njegove...

Izdvojio sam tu jos neke plagijate koje bi mogli da izbrisete kad se vec drzite nekih pravila.

može, samo molim te naznači koje dve su plagijat, ovako je preširoko.

a radimo za sve plagijate, a ovo što si ti dodao možda jeste još jedan deo, ali svakako ne sve. na dnevnoj bazi se briše, ali uvek nešto promakne...

Pravda za chelsea!!!

http://vukajlija.com/pljuvanje-u-dlan-pre-rukovanja/74475- troublova definicija sa pocetka njegove karijer...
http://vukajlija.com/pljunuti-u-ruke/121122- black holova def. opet, nemam nista protiv autora..

Samo hocu da kaz\em sad ste nasli da zavodite neku pravdu i neka pravila, a zamurili ste na neke veoma ocigledne stvari!

čelsi ove dve definicije imaju različito značenje. jedna predstavlja kad ti pljuneš u tvoju šaku, ja u svoju i onda se rukujemo, a druga predstavlja kad ti pljuneš u šaku, protrljaš ruke i dohvatiš se nekakvog posla.

i ne zavodimo nikakvu pravdu i ne donosimo nikakva pravila, a naročito ne žmurimo. kažem ti, pronađi očigledan plagijat i biće obrisan.

Ok, nije to poenta, poenta je u da ima kolko oces takvih, slucajeva, sad kad bi poceo da trazim... naslo bi se... ne bi imao nista protiv da se ovako postupa sa svim definicijama, a ne kako se kome nadigne

U pravu si za ovu, nisam ni citao.. nego po secanju.. ali slicna je, eto

pa pazi, kad bi počeo da tražiš ne sumnjam da bi se našlo, i mi isto svakog dana tražimo i nalazimo, ali ih je stvarno previše. ne postoji dugme koje kaže "obriši sve plagijate"

znam da je pomalo trulo, ali definicije dana nikad ne promaknu tako da je za njih najlakše proveriti da li su ili nisu plagijati.

Veruj mi da se ovako postupa sa svim definicijama i da ne idemo po tom principu kako se kome nadigne, jednostavno nešto vidimo nešto ne. ovu tvoju sam slučajno zapamtio da je ranije bila skoro pa identična, ali da nisam, posle bi mi neko drugi kome bi bila obrisana to trljao u nos...
stvarno nije bilo ništa protiv tebe.

ok, znam, ali po toj logici onda evo predocio sam vam sve plagijate, da nebiste morali da trazite, sad mozete redom da ih brisete, ostavite jednu definiciju kladionice, jednu definiciju facebooka, jednu definiciju milke canic, jednu definiciju jelene karleuse, jednu definiciju kurca, palca i ostalih pojmova..... ja sam u svojoj definiciji dao vidjenje ovog "pojma" iz svog ugla gledanja, onaj je dao iz svog, dakle nisam prepisao i to po meni nije c/p...

chelsea, vidim da nisi baš razumeo. Jedna tema može da se definiše na 6870980 različitih načina i to nisu plagijati. Nikako ne treba ostavljati po jednu definiciju za jedan pojam.

pa to i ja kazem, ja sam onaj pojam definisao iz svog ugla onaj je iz svog evo ga ovde:"ja sam u svojoj definiciji dao vidjenje ovog "pojma" iz svog ugla gledanja, onaj je dao iz svog, dakle nisam prepisao i to po meni nije c/p..."

bravo black hole

Ako je nešto plagijat, ne znači da je prepisano, već samo da je na jako sličan način definisano. Jebiga, tvoja i njegova definicija jesu jako slične. I da, niko ne kaže da si ti to namerno uradio.

Dobro, vidim da pricam sa zidom.. nema veze... sve najbolje

Izmenjeno: Nisu def. uopste slicne, ovaj je kenjao o ovme pola sata, pa je citiro profesora, pa je kao zabranjeno.. i na kraju se neki slepac kezi..