^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

  1. moze li se obrisati slika sa ove definicije : http://vukajlija.com/volume-ne-ravnoteza/125364

    greskom je stavljena, a i sadrzi naziv sajta.

  2. a zašto jednostavno niste otišli u arhivu,pogledali kandidate za defku dana,i procenili da li su za brisanje,nego ovako napraviste svadju dal je defka plagijat ili ne,dal je za brisanje ili nije,a sve biste to sprečili da ste pre obrisali...

  3. Трт'Милојка, печена кокошка!

  4. -I onda je ta cura visoka metaripo izblokirala moj sut.
    -Kada ste to zadnji put sanjali?
    -Kazem vam, nije bio san vec stvarnost.

  5. Џими ова слика нешто на мој рачун'? :)

  6. čelzi:
    pa to i ja kazem, ja sam onaj pojam definisao iz svog ugla onaj je iz svog evo ga ovde:"ja sam u svojoj definiciji dao vidjenje ovog "pojma" iz svog ugla gledanja, onaj je dao iz svog, dakle nisam prepisao i to po meni nije c/p..."

    Definisani pojam: "Može li grafitnom olovkom?"

    tvoja definicija počinje ovako:
    "Najiritantnije moguce pitanje nakon profesorovog petominutnog objasnjanjavanja da se pismeni moze radi cime 'oces."

    ova druga ovako:
    "Pitanje koje se čuje minimum jednom na bilo kojoj proveri znanja, naročito nakon nagalšavanja da je to zabranjeno."

    znači definisan je isti pojam na isti način.

    primere neću da kopiram, znaš ih, ali opet ista priča u obe definicije. Nastavnik kenja, učenik nakon toga pita jel može običnom.

    Dakle, definicije su ustvari iste tako da nije ovo nikakvo drugačije viđenje stvari. Nemoj pogrešno da me shvatiš, siguran sam da to nije namerno urađeno, dešava se to svakome (ja sam obrisao najmanje 10ak mojih defki na taj način). Jednostavno, kao što to obično ide, što je definicija popularnija, to je i podložnija proveravanju većeg broja ljudi. Brišemo sve isto definisane pojmove, neke def ipak promaknu, a autori uvek imaju temu "prijavite definicije za brisanje", gde mogu da prijave ako naidju na nešto.

  7. OK. u pravu ste, sta mislite sta ce da bude everton-city?

    Izmena: A i sta ja imam da se zalim, onom Slavku izbrisana definicija dana ni krivom ni duznom, pa covek eto ziv i zdrav

  8. Јесам богами, ови љекови заиста помажу.

  9. da li mogu da postavim definiciju i poster sa istom temom, s tim što bi komentar na poster bio naslov u definiciji?

  10. Ponovo ste mi obrisali poster, naslov je bio granicari. Zbog cega, ispunio je sve kriterijume, nije bio nekvalitetan, nije bio plagijat, komentar nije bio "ocigledan" i nije bio u minusu? Ovo je peti poster koji mi brisete za manje od dve nedelje. Prosli put sam ga postavio opet i niste ga brisali jer ste pogresili.

  11. Има 13 модератора, а гробље за постере не постоји, тако да оних 12 који нису обрисали постер не могу баш да гледају у боб зашто је и који је постер обрисан. Било би добро кад би окачио слику на ImageShack и поставио да видимо. :)

    Едит: Корле је објаснио. :)

  12. Ja sam ga obrisao, jer nema trunku kreativnosti, već si ga samo preveo sa engleskog. Jbg Melki, mogao si da ostaviš originalniji naslov i prateći tekst umesto prevoda. Okači ga , ali upotrebi maštu.

    :}

  13. http://vukajlija.com/zabava/posteri/2028
    http://vukajlija.com/zabava/posteri?strana=4
    http://vukajlija.com/zabava/posteri?strana=5
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/1995
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/1994

    Mozda cu se zameriti nekim ljudima ovim postupkom. Molim vas da me shvatite, obrisano mi je pet postera u deset dana, tri pod izgovorom ne znam, jedan pod izgovorom zajebali smo se i jedan pod izgovorom nije kreativno, a kada sam naveo sta komentar znaci, dobio sam odgovor izvini nisam razumeo..Ljudi koji je ovo kurac!?

  14. Ако ти је речено да је грешка, прихвати то као човек. Или треба да ти попушимо?

  15. Alo! Pa pet puta, svako malo smaramo se ovde oko brisanja mojih postera, vec polako pocinje da biva moja svakodnevna aktivnost. Ne kazem ni da treba da mi popusite, ni da ste glupi, neodgovorni, bahati, da ne radite posao kako treba..Za sve to imate kaizena, on je sef pa neka on proceni kakav je vas rad - ja u to nemam pravo da se mesam. Ali daj bre vise! Dokle god ih budete brisali sa ovakvim razlozima svadjacu se ovde sa vama, cisto jer sam se ja drkao da nadjem neki koji mi se svidja i jer se nekim drugim ljudima i svideo. Necu vise spamovati.

  16. Зашто не направиш исти постер ? Нађеш слику и за час...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.