^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

  1. јбг, мени се заломило а му избришем постер због ког је попиздео:)
    нема љутње, качи га поново.

  2. Kako mogu promijeniti nick name tj.skratiti u Dio ?
    Krstise me forumasi.
    Hvala.

  3. Stavicu neki drugi. Mrzi me da trazim onaj opet, ne znam gde sam ga nasao.

  4. @Dioklecijan: Obrati se kaizenu.

  5. Komplicirano..ne bih uznemiravao Vrhovnog vodju.

    Hvala.

  6. Zbog čega se žmuri na copy-paste definicije?
    Da li je sada dozvoljeno pisati ih ili šta?

    Neke definicije se sastoje bukvalno od dve reči, sve ostalo je u primeru, koji je ili neki vic ili cp...Nije okej da se brišu okej definicije (Lajka npr., sasvim okej, iako "nije definicija", neko bi se obradovao kad bi pronašao ovu definiciju posle nekoliko godina, razmišljanje je skroz neuobičajeno), a da se ostavljaju cp koji će se čitati sa svih mogućih foruma i kojih će vremenom masa da se zasiti.

  7. Pre sam prijavio neke definicije za brisanje i one su obrisane, ali nisu slike tih definicija. Jel sam to trebao posebno da prijavim?

  8. @dioklecian: slobodno ga uznemiri, on to radi, samo mu posalju pvt gde kratko trazis izemnu nika.

    @ophidia: trudimo se da nam oci sto vise budu otvorene, ali cesto nesto promakne. mislim da je najveci problem u tome sto te cp def. prolaze kod naroda. kada bi na te def neko ostavio kometar gde kaze da je to cp, velika vecina bi dala palac dole, pa bi istu def doticni autor sam obrisao...

    @chelsea: fora je sto mora pojedinacno, ali te slike ionako niko ne moze da nadje ako se de obrise. ne moras da trazis pojedinacno, procedura je da se samo def obrise, a ovo ostane kao smece koje niko ne vidi...

  9. Драги модератори,

    Може ли неко да ми појасни зашто се повремено испод логоа Вукајлије указују бесмислени линкови попут малочас: "Цеца Свадба", "Цеца Слике"...итд. Кад сам поново кликнуо, искочили су други, примјеренији појмови. Зар се ни на Вукајлији не може побјећи од "српке мајке" и турбо фолка?

    Сличицу прилажем као доказни материјал

    http://img258.imageshack.us/img258/7694/93890052.jpg

  10. zeljček, to nije do moderatora. kaizen jedini zna pravi odgovor. Ja kapiram da on pomoću tih reklama dobija neki novac kojim pokriva troškove servera i ostale troškove. Da nema jebenih reklama, ne bi verovatno ni ovaj sajt opstao ovoliko dugo. Drugačije ne može.

  11. to su reklame koje vide posetioci koji nisu ulogovani i služe za pokrivanje troškova servera i meni za užinu.

  12. Ок, разумљиво и оправдано скроз. Одсад ћу гледати да будем стално улогован :)

  13. да ли рецимо можете да проверите да ли сам добио више оцена на једну дефиницију са истог ИПа?

  14. U teoriji da, ali nismo toliko zaludni :D u teoriji to ne bi trebalo da bude moguće, tj. jeste nemoguće, ali i ako bi se desilo, može da se proveri, ali mi ne proveravamo, tako da ako si našao način kako to sebi da uradiš, ili podeli sa nama ili se isplusiraj ili bleja :-D

  15. пре 3-4 дана сам плусирао дефиницију 3-4 пута, кад је баговао сервер - повећавао се скор после сваког рефреша... не знам како...

    свеједно нисам мислио на то. колико сам упућен, постоје статички и динамички ИП. овај може да се мења кад рестартујеш модем или ИП чејџером, док овај други остаје исти. интересује ме за конкретну дефиницију, да ли можете да проверите да ли је била оцењивана рецимо са дуплих налога?

  16. Cestitam svojoj omiljenoj temi prelazak 100-te strane!!! To mi je kao da imam definiciju dana!

  17. Ma kakvo crno slihtanje, ovo mi stvarno omiljena tema! Spamovanje ovde donosi veliku dozu adrenalina, zbog opreznosti kojom moras birati svaku rec.

    :) !

  18. kako se čitaju one linije na profilu?šta to označava?

  19. postovi na forumu, definicije su ljubičaste, komentari su zeleni, poslednjih mesec dana

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.