Anarhisti - zlo ili nešto drugo
  • Радјард Куплунг

Одма да кажем да је то курац, и да су сви назови анархисти које познајем тешке трансферчине од људи и позераши ван свих реалних оквира. Да неким случајем стварно завлада анархија, први би покрепали ти који се у њену корист највише бусају. Редпро, што не узмеш да радиш нешто корисно?

• sedplas

na lomacu s njima

• kizo

Nabijamo anarhiju na kurac. Tri dana bez sistema, smrt.

• Billy Sharp

Одма да кажем да је то курац, и да су сви назови анархисти које познајем тешке трансферчине од људи и позераши ван свих реалних оквира. Да неким случајем стварно завлада анархија, први би покрепали ти који се у њену корист највише бусају.

+1234567890

• Petar Pan Pezo$

Ne podržavam nikakvu vlast i nečiji nametnuti autoritet.

Baš nešto nisam primetio da se ne pridržavaš pravilima sajta...evo ti kurac onda, nisi anarhista, samo oćeš da se razlikuješ od drugih.

• kizo

E, stvarno, kaki si ti anarhista kad si se dobrovoljno uvalio u kaizenov sistem?

• Petar Pan Pezo$

pa kako ti to ne prihvataš vlast države? Mislim, kako se odupireš državnoj vlasti?

• kizo

Imaš li ličnu? Čiji si dupli? Plaćaš li PDV? Čiji si dupli? Imaš li zdravstveno osiguranje? Čiji si dupli? Čiji Si dupli?

• Радјард Куплунг

Дечко, ево, добронамерно те молим, немој више да причаш људима да си анархиста, јер, очигледно, нити имаш основно знање о текућем социјалном и економском поретку, а камоли о једној, одавно фиктивној творевини. Смејаће ти се и људи и деца. Ако тролујеш, прелистај мало градиво, не можеш разговор да водиш аргументима попут

hahahahaahah sajt je sajt. Niko te ne tlači, ništa ne plaćaš. A vlast države je nešto drugo

• Радјард Куплунг

A lični nemam

Само зато што имаш 15 година.

ne plaćam PDV, нemam zdravstveno

Јер ниси ни запослен.

А дупли бих ти препоручио да направиш, јер те неће нико више озбиљно схватати на овом налогу.

• Petar Pan Pezo$

Ne prihvataš ničije autoritete i pravila, a cenzuriso si reč ''kurac''.

• Bushido

Anarhisti, monarhisti, nacisti, komunisti, neshvaceni umetnici i sva ostala govna koja se grupisu, samo su najobicniji debili sa gomilom slobodnog vremena i manjkom kreativnosti da u njega uloze. Da se ja pitam, svima bi im prvo jebao mater, a zatim oca iz cisto hedonistickih razloga, a onda bi ih poslao u rudnik da rade. Srecom, ja se ne pitam, te mogu slobodno da se proseravaju, jer je svet oko njih generalno previse tolerantan.
    Anarhisti, nasapunjajte mi skrotum.

• Bushido

Ako moze lock i samarcina anarhisti, da bi ne bi njemu slicni anarhisti poceli da preljevaju sa svojim glupostima i da ne bi poceli razdragano da se dobacuju sa predmetima koje jedni drugima guraju u anuse. Hvala.

Sreten.

• kizo

Ne plaća PDV? KAKO? Reci mi kako, i jaću odma biti anarhista! Ima kantu jupola, ima da iskrečim kuću u A i u onog pederaša Gaj Foksa.

• kizo

NARHIJE SU KUKAVICE, BRIŠU POSTOVE!

• sedplas

ANARHISTO LEGENDO, STO OBRISA POSTOVE? lolo

• Радјард Куплунг

АНАРХИЈА У СВОЈ СВОЈОЈ СНАЗИ - БРИСАЊЕ ПОСТОВА ЛОЛОЛ!

• Bushido

Kizo, stvarno si grubijan. Zbog tebe je pobegao. Ceo zivot ti objasnjavam da moras suptilno sa slaboumnicima, ali ti ne slusas.

• Petar Pan Pezo$

haha kako obožavam ovakve...otvori kul temu i misli da će odma da ga predlože za moderatora kolko je kul, a onda shvati da je ispao papčina...a hvala bogu ovde ima gomila sadista koji jedva čekaju ovakve slučajeve.

• cernogod

Анархизам је контрадикција сам по себи, јер претпоставља непостојање правила и власти, а само непостојање правила је правило.

Друштво без правила не да сме него и не може да постоји. Давно су римљани закључили: где је друштво ту је и право.

Човеку је у природи да живи у друштву јер је друштвено биће, ван друштва и државе човек је човеку вук.

Дакле, анархизам је једна небулоза иза које углавном стоје неки латентни интереси који са самом природом и циљевима анархизма немају много везе.

Уместо да млади људи, који су углавном олако заведени овом површном идеологијом, своју енергоју улажу у образовање, и да не буду људи једне књиге, они се бацају на прву коску коју им неко баци.

Трудите се да друштво и себе учините бољим, уместо што због сопствених животних неуспеха предајете себе неким тоталитарним идејама.

Читајте, учите, на крају ћете почети да сумњате у исправност сваког система који вам је на први поглед деловао савршено.