Ovaj fazon sa milovanjem Bobada otvorenim dlanom jebe kevu. Mene pogodi tako dobro, da oćorim na jedno oko momentalno, tako da ja taj vid kanjadr zovem Kapetan Kuka.
брате нормално је да оћеш да јебеш бившу цуру.
Смара само што девојке које су тренутно с тобом то не могу да разумеју.
Увек ће ти фалити оно што ниси с њом урадио.
нпр, јебање у рч, камшот, или тако неке ствари.
А то што ти јебеш тренутно, то је то, ту нема шта да жалиш
Тако да ДРКАЊЕ док ЗАМИШЉАШ бившу цуру - НОРМАЛНА СТВАР
лепо речено! :Д
брате кад сам био клињо, дркао сам са друговима у гајбици некој код мене. Пустили ми порниће, вамо тамо, кад оно упада моја кева. Од блама нисам могао кеву у очи више да погледам. Реакција кеве била је ''шта радите то'' :Д
Само сам отишао у кућу и правио се да спавам.
Meni se još nikad nisu u'vatli na delu, jbg, krijem kurac kao zmia noge xD
Al' pričao mi drugar, da je jedared pijan došao kući, leg'o u dnevnu, skin'o se go, šibn'o mačora i zaspao. Jbg, prva osoba koja je sutradan naišla bila keva. Dešava se.
Sto se tice toga koliko mogu daleko da dobacim, to najvise zavisi od toga kada sam poslednji put pre toga bacio. Tako da ako npr. ne bacim desetak dana u stanju sam da razbijem plocice ili da mlazom skinem farbu sa golfa dvojke.
A da li sam ikad bio uhvacen u bludnicenju? Jednom. Uhvatila me docimerka jednom pre dve godine. Nikoga nije bilo u stanu pa reko da ga izbacam ko covek i zaboravim da zakljucam vrata. Posto sam joj pre toga poslao jednu brezobraznu poruku i to sam zaboravio, ona kad je dosla upala mi je u sobu bez kucanja da mi jebe kevu. Kad je videla moju zverinu od 4,7 santima u erekciji, nazalost, nije mi se pridruzila. Zacrvenela se i izasla. A zamalo da je jednom pre toga opalim, nego zajebao me gazda koji je kucao na vrata pa nas prekino, dete mu jebem.
Početak posta mi je delovao kao uvod u neki rnić. Razočaro si me sad svojom nesposobnošću da je nateraš da ti puši kurac kad ti je isti već videla! Da nije smrdeo?
covpa desava se .
Ovaj fazon sa milovanjem Bobada otvorenim dlanom jebe kevu. Mene pogodi tako dobro, da oćorim na jedno oko momentalno, tako da ja taj vid kanjadr zovem Kapetan Kuka.
A vlažni snovi, koliko vas često pogode?
волео бих да чујем Џанкија шта има да каже на ту тему лолол
Ау, много ретко влажни снови.
Можете ли да дркате на девојку у коју сте баш баш заљубљени,а да претходно није било никаквих ''већих'' акција?
Ајд' нек неко јави ако провали фору са што даљим бацањем...
Исто тако Ред са влажним сновима, ретко се деси!
ред лајт, ја кад оћу да дркам на цуру у коју сам заљубљен пустим порњаву замислим њу и издркам. Веруј ми и камшот замишљам с њом, никакав проблем.
Кака курац заљубљеност!
ред лајт, ја кад оћу да дркам на цуру у коју сам заљубљен пустим порњаву замислим њу и издркам. Веруј ми и камшот замишљам с њом, никакав проблем.
Кака курац заљубљеност!
ХАХАХААХАХА, мени то не успева :Д
јбт имам друга кој ије први пут дркао у првом средње. Шта рећи?
Очај је кад ти у сред регуларног дркања на памет падне бивша коју ниси имао прилике да појебеш. још се у по посла сетиш да имаш њене слике на компу.
Мени се то не дешава.
Данас сам видео слике бивше, и тако сам се напалио, да сам жалио што сам раскинуо :ДДД
брате нормално је да оћеш да јебеш бившу цуру.
Смара само што девојке које су тренутно с тобом то не могу да разумеју.
Увек ће ти фалити оно што ниси с њом урадио.
нпр, јебање у рч, камшот, или тако неке ствари.
А то што ти јебеш тренутно, то је то, ту нема шта да жалиш
Тако да ДРКАЊЕ док ЗАМИШЉАШ бившу цуру - НОРМАЛНА СТВАР
лепо речено! :Д
брате кад сам био клињо, дркао сам са друговима у гајбици некој код мене. Пустили ми порниће, вамо тамо, кад оно упада моја кева. Од блама нисам могао кеву у очи више да погледам. Реакција кеве била је ''шта радите то'' :Д
Само сам отишао у кућу и правио се да спавам.
o_0 Čovek pobedio!
Meni se još nikad nisu u'vatli na delu, jbg, krijem kurac kao zmia noge xD
Al' pričao mi drugar, da je jedared pijan došao kući, leg'o u dnevnu, skin'o se go, šibn'o mačora i zaspao. Jbg, prva osoba koja je sutradan naišla bila keva. Dešava se.
ЗАЈЕБАН ТРИП, МЕНЕ НИКАД НИСУ УХВАТИЛИ. А ДРКО САМ ПУТА НЕ ЗНА ИМ СЕ БРОЈ
lolol
đe 'š pustit' da te u'vate
Ja ovako
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/429089_383054341710865_244242748925359_1719678_1346440511_n.jpg
Eh, sutradan su novine Pan erotike bile žute i izbušene, a stranice slijepljene...
Sto se tice toga koliko mogu daleko da dobacim, to najvise zavisi od toga kada sam poslednji put pre toga bacio. Tako da ako npr. ne bacim desetak dana u stanju sam da razbijem plocice ili da mlazom skinem farbu sa golfa dvojke.
A da li sam ikad bio uhvacen u bludnicenju? Jednom. Uhvatila me docimerka jednom pre dve godine. Nikoga nije bilo u stanu pa reko da ga izbacam ko covek i zaboravim da zakljucam vrata. Posto sam joj pre toga poslao jednu brezobraznu poruku i to sam zaboravio, ona kad je dosla upala mi je u sobu bez kucanja da mi jebe kevu. Kad je videla moju zverinu od 4,7 santima u erekciji, nazalost, nije mi se pridruzila. Zacrvenela se i izasla. A zamalo da je jednom pre toga opalim, nego zajebao me gazda koji je kucao na vrata pa nas prekino, dete mu jebem.
Početak posta mi je delovao kao uvod u neki rnić. Razočaro si me sad svojom nesposobnošću da je nateraš da ti puši kurac kad ti je isti već videla! Da nije smrdeo?