JEBEM LI TI MAJKU NENORMALNU U PIČKU!

1. Oduvek me zanimalo zašto vulgarizmi i uopšteno, to divljačko ponašanje i psovke privlače više pažnje od neke intelenktualne teme, emancipovane konverzacije i smislenih argumenata.

Dakle?

2. Jebem li ga, možda zato što smo seljačka bagra, i mogu da nam se napuše kurca kvazi-intelektualci koji traže pametne i smislene rasprave na forumu Vukajlije.

3. зато што ово ПОТОЊЕ звучи моронски и више нервира кад се НОГЕ занимају тиме.

4. Koji kurac? lolo

5. mogu da nam se napuše kurca kvazi-intelektualci koji traže pametne i smislene rasprave na forumu Vukajlije.

I pored toga što rizikujem da budem tagovan kao kvazi-intelektualac, ne bih nekome da pušim kurac, nego su mi se stvarno smučili fazoni "JA JEBEM" i jogurtovske diskusije o penetriranju, prolivima i kamšotovanju ograde komšijinog tora.

6. Опааааааааа никад нисмо јели говна, а?

7. JEBEM LI TI MAJKU NENORMALNU U PIČKU!

Фали ти између ПИЧКУ и знака усклика, "ја".
    Значи, овако треба да изгледа:

JEBEM LI TI MAJKU NENORMALNU U PIČKU, JA!

8. I pored toga što rizikujem da budem tagovan kao kvazi-intelektualac, ne bih nekome da pušim kurac, nego su mi se stvarno smučili fazoni "JA JEBEM" i jogurtovske diskusije o penetriranju, prolivima i kamšotovanju ograde komšijinog tora.

Редирект ту: Б92 форум.

9. I pored toga što rizikujem da budem tagovan kao kvazi-intelektualac, ne bih nekome da pušim kurac, nego su mi se stvarno smučili fazoni "JA JEBEM" i jogurtovske diskusije o penetriranju, prolivima i kamšotovanju ograde komšijinog tora.

Zezam se bre Lukse, ja sam uvek za pametnu temu, ali mi se sere od ovih što siluju pamet. Kad se otvori dobra tema, i kad se zadese ljudi koji imaju šta da kažu, niko ne upadne i napiše "JA JEBEM" i ode. Pročitao sam većinu ovog foruma i ima dosta dobrih tema, problem je što su zamrle i što ljude mrzi da pišu.

10. zašto vulgarizmi i uopšteno, to divljačko ponašanje i psovke privlače više pažnje od neke intelenktualne teme, emancipovane konverzacije i smislenih argumenata.

Da, evo već pedeseta strana kolko si samo privukao pažnju naslovom...
    A emancipovanim pederčićima sa foruma bih puvao po faci.

11. није тачно, ено костић отворио тему о менталној тортури диктатуре медија, осро се по метра тескта

12. Што си оцрнио гледање телевизије Костићу !

13. није тачно, ено костић отворио тему о менталној тортури диктатуре медија, осро се по метра тескта

http://img840.imageshack.us/img840/5933/14571482.jpg

14. Коме се не свиђа нек мршће на Атеисте Србије, тамо су сви паметни!

15. гамби што си сељак? знамо сви да читаш еристичку дијалектику док сереш и онда идеш на Ана форум да се препуцеваш са женама

16. Zato sto si mi capsom opsovao majku.

17. m00t, sreten i slični tačno uzrokuju jednu ogromnu eroziju govana na ovom forumu...

18. није тачно, ено костић отворио тему о менталној тортури диктатуре медија, осро се по метра тескта

Istvan otvorio temu sa podnaslovom "ko se ne slozi sa mnom, a postuje, sledi ban".

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.