JEBEM LI TI MAJKU NENORMALNU U PIČKU!

1. Oduvek me zanimalo zašto vulgarizmi i uopšteno, to divljačko ponašanje i psovke privlače više pažnje od neke intelenktualne teme, emancipovane konverzacije i smislenih argumenata.

Dakle?

2. Jebem li ga, možda zato što smo seljačka bagra, i mogu da nam se napuše kurca kvazi-intelektualci koji traže pametne i smislene rasprave na forumu Vukajlije.

3. зато што ово ПОТОЊЕ звучи моронски и више нервира кад се НОГЕ занимају тиме.

4. Koji kurac? lolo

5. mogu da nam se napuše kurca kvazi-intelektualci koji traže pametne i smislene rasprave na forumu Vukajlije.

I pored toga što rizikujem da budem tagovan kao kvazi-intelektualac, ne bih nekome da pušim kurac, nego su mi se stvarno smučili fazoni "JA JEBEM" i jogurtovske diskusije o penetriranju, prolivima i kamšotovanju ograde komšijinog tora.

6. Опааааааааа никад нисмо јели говна, а?

7. JEBEM LI TI MAJKU NENORMALNU U PIČKU!

Фали ти између ПИЧКУ и знака усклика, "ја".
    Значи, овако треба да изгледа:

JEBEM LI TI MAJKU NENORMALNU U PIČKU, JA!

8. I pored toga što rizikujem da budem tagovan kao kvazi-intelektualac, ne bih nekome da pušim kurac, nego su mi se stvarno smučili fazoni "JA JEBEM" i jogurtovske diskusije o penetriranju, prolivima i kamšotovanju ograde komšijinog tora.

Редирект ту: Б92 форум.

9. I pored toga što rizikujem da budem tagovan kao kvazi-intelektualac, ne bih nekome da pušim kurac, nego su mi se stvarno smučili fazoni "JA JEBEM" i jogurtovske diskusije o penetriranju, prolivima i kamšotovanju ograde komšijinog tora.

Zezam se bre Lukse, ja sam uvek za pametnu temu, ali mi se sere od ovih što siluju pamet. Kad se otvori dobra tema, i kad se zadese ljudi koji imaju šta da kažu, niko ne upadne i napiše "JA JEBEM" i ode. Pročitao sam većinu ovog foruma i ima dosta dobrih tema, problem je što su zamrle i što ljude mrzi da pišu.

10. zašto vulgarizmi i uopšteno, to divljačko ponašanje i psovke privlače više pažnje od neke intelenktualne teme, emancipovane konverzacije i smislenih argumenata.

Da, evo već pedeseta strana kolko si samo privukao pažnju naslovom...
    A emancipovanim pederčićima sa foruma bih puvao po faci.

11. није тачно, ено костић отворио тему о менталној тортури диктатуре медија, осро се по метра тескта

12. Што си оцрнио гледање телевизије Костићу !

13. није тачно, ено костић отворио тему о менталној тортури диктатуре медија, осро се по метра тескта

http://img840.imageshack.us/img840/5933/14571482.jpg

14. Коме се не свиђа нек мршће на Атеисте Србије, тамо су сви паметни!

15. гамби што си сељак? знамо сви да читаш еристичку дијалектику док сереш и онда идеш на Ана форум да се препуцеваш са женама

16. Zato sto si mi capsom opsovao majku.

17. m00t, sreten i slični tačno uzrokuju jednu ogromnu eroziju govana na ovom forumu...

18. није тачно, ено костић отворио тему о менталној тортури диктатуре медија, осро се по метра тескта

Istvan otvorio temu sa podnaslovom "ko se ne slozi sa mnom, a postuje, sledi ban".

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.