Fejsmanijak, buksnomanijak i buksnetina... Začuda Manijaka nisam sa njima mešala.
Smorena, pročitaj na mom profilu neke ranije nadimke:)
Prošli nadimci Mанијак, Mанијак, Buksnomanijak
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA! Nisam imala pojma da si ti i Buksnomanijak, ja mislila to isto neki od manijaka, ali da nisi ti.
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA! Nisam imala pojma da si ti i Buksnomanijak, ja mislila to isto neki od manijaka, ali da nisi ti.
+1 Ладно сам живио у заблуди да постоји мноштво манијака лололо
Је л' има овде два лика што носе оног адвоката из Симпсонових на аватару ил' ја трипујем? Ил' је дупли? Углавном, један је ваљда Алекс Андрос, а и други је нешто на А. Никако да их рашчланим.
Блејче, ал' један пише ћирилицом, а други латиницом. И то ја мислим ошишаном, нешто без везе.. Слабо пази на велика слова и интерпункцију. Можда он то намерно. :Д
Ma boli me uvo taman da piše onim arapskim pismom bre, nego ti rekoh da mu je samo Andros nik. :) Možda mu nije radila ćilirica kace registrovao. :D Ha, kurac, evo i ja sam pomešao ime tog autora. :D Lik se zove Andonov. :D
Sos i Zyclon
Pohovani vrabac i Gavran sa mitraljezom
Sunshine i Sedplas
Dub i Dvajt
Kizo i Eddie
Msmojne i MakaronMaster
Dzankee i Crno
Devetar Cokulic i Sale d Snajperist
Vesnam i Majav
Rosoneri i Tandrcak
Luks i Debeli Pacov
Izzie i Srna
Šarlo i Mićko
Roberto Bomba i Roki Bilbao
EDIT : Ali ovo je sve ranije bilo, kad sam bio nov na sajtu. Mislim, i sad sam relativno nov, ali znate na sta sam mislio.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
bojsija i mrtestisa ne'am pojma što...
дрогирана вјевер'ца, гавран неки, пиле
шта већ
све те са животињским одликама, а да су ћирилицом
(ха, написа неко чији је ник "видра")
додуше, и већину која има неки фудбалски клуб у имену
Valsinarba, Džimija i Tachkitzu
Smorena, pročitaj na mom profilu neke ranije nadimke:)
lolo
andrej arlovski i vladimir nikovski
dub i sos
proviron i leprikon
+1 Ладно сам живио у заблуди да постоји мноштво манијака лололо
Је л' има овде два лика што носе оног адвоката из Симпсонових на аватару ил' ја трипујем? Ил' је дупли? Углавном, један је ваљда Алекс Андрос, а и други је нешто на А. Никако да их рашчланим.
Da, da, njega sam i ja skoro video. Samo Andros. Njegov dupli verovatno. :)
Па да је заблуда, и није. лолло
Блејче, ал' један пише ћирилицом, а други латиницом. И то ја мислим ошишаном, нешто без везе.. Слабо пази на велика слова и интерпункцију. Можда он то намерно. :Д
Ma boli me uvo taman da piše onim arapskim pismom bre, nego ti rekoh da mu je samo Andros nik. :) Možda mu nije radila ćilirica kace registrovao. :D Ha, kurac, evo i ja sam pomešao ime tog autora. :D Lik se zove Andonov. :D
Ареи Куен и Sympathy Chan и Ariel Ultra.
Сос и СЕС, Реме, Ремац и Реморкер.
И Нику Ћосавића и Никовског. То је то ваљда...
И да, Тхинкера, Илузију и Моста... не знам зашто
lolololo
Sos i Zyclon
Pohovani vrabac i Gavran sa mitraljezom
Sunshine i Sedplas
Dub i Dvajt
Kizo i Eddie
Msmojne i MakaronMaster
Dzankee i Crno
Devetar Cokulic i Sale d Snajperist
Vesnam i Majav
Rosoneri i Tandrcak
Luks i Debeli Pacov
Izzie i Srna
Šarlo i Mićko
Roberto Bomba i Roki Bilbao
EDIT : Ali ovo je sve ranije bilo, kad sam bio nov na sajtu. Mislim, i sad sam relativno nov, ali znate na sta sam mislio.
Како, јеботе?
МајаП и МаријанаП.
Ne volim kad neko pokušava da me pravi ludim.
http://vukajlija.com/recnik/autori/89631/komentari