Није за мене...

1. Internet. Kad se konektujem ne umijem ustat dok me oči ne zabole, nestane struja ili mi se prisere.

2. Није за мене оволико брисања.

3. Internet. Kad se konektujem ne umijem ustat dok me oči ne zabole, nestane struja ili mi se prisere.

Док не огладним.

4. Реме
    А имаш масу таквих и на медицини (завршили медицинску нпр.).

Истина. Ово за неписменост. Ја је завршавам, знам о чему причаш.

5. Није за мене кладионица ! Јер уђем у њу са намером да уплатим тикет од 50 дин, а изађем са 2000 дин минуса. Мртво клађење уживо ! Интернет, компјутер и све што има везе са информатичком технологијом. Поготово за време празника, кад по цео дан ждереш ко свиња и не одвајаш се од овог говнета. А после, излетело чкембе. Па излетело, пизда ми материна незасита !

6. Није за мене скијање...

7. Nije za mene pozorište, imam osećaj kad bih počeo ići u pozorište trebao bih početi nositi monokl i persirati svojoj majci, kao u ruskim glasicima...

8. Није за мене ова држава. Радије бих живјела у било каквој Албанији гдје су људи сложни, него у оваквој гдје се тачно зна ко коме припада и не мијешају се једни с другима.

9. Није за мене ова држава. Радије бих живјела у било каквој Албанији гдје су људи сложни, него у оваквој гдје се тачно зна ко коме припада и не мијешају се једни с другима.

Tako je, možda bi ti odgovarala Makedonija. Tamo veruju da su listom potomci Aleksandra Makedonskog pa kako da ne budu složni kad su braća. Pomalo incestuozno i poviše neverovatno ako se setimo da je Veliki Sale bio derpe, al šta ćeš. Ideologija ne samo da ne mora da pije vodu nego je čak i poželjno da to ne radi, dobije na mistici.

Nije za mene pisanje ciničnih komentara, zatamnim karmu bar 1% za svaki.

10. Da živiš gdje ja živim, razumio bi. :)

11. Mala Vidro, saosećam sa tobom :)

Intelektualni rad, e to nije za mene.

12. Seks, previše zamara.

A opet, možda je to do mene pošto nemam kondicije.

13. Novac. Odmah spiskam na nešto što mi ne treba. Ali odmah.
    Forum Vukajlije. Taman se skinem sa četa, i da vidim šta ima ovda na minut, pa onda krene: još samo da odgovorim na to, još na pvt, jao ovo, eno i ono...

14. nije za mene, nije za mene, covek ko on da me ocima pije....

15. Seks, previše zamara.

A opet, možda je to do mene pošto nemam kondicije.

Истина.
    Једне прилике ме звала једна ђевојка, а ја сам зијева' код школе на клупе и било ми мука да идем, и вели ми друг ШТО НЕ ИДЕШ ГОВЕДО, мој одговор је било А МАК'СЕ, ЛАКШЕ МИ ГА ЈЕ ИЗДРКАТ ЗА 5 МИНУТА, Н'О ТАМО ДА СЕ НАПРЕЖЕМ.

Секс није за мене из разлога што сам сулудан.

16. Smare, nisam znala da su Crnogorci lenji čak i kad je to u pitanju ;)

17. Neko fino reče a ja to pomenuh neđe prije neki dan: što, ka da će mi koja fala reć?

18. Seks, previše zamara.

Кад смо код тог секса...
    Чуо сам приче од разних ликова који могу да јебу по 5-6 пута дневно најопуштеније. Ако мене питаш, то спада у домен научне фантастике. Или ја не знам у чему је цака... шта они то једу или на којим су дрогама? Уосталом, све и да имаш физичке снаге за такав један подухват, како те не смори?

19. Neko fino reče a ja to pomenuh neđe prije neki dan: što, ka da će mi koja fala reć?

Eee, budi doktor za seks pa će i viski da ti donose.

20. Smare, nisam znala da su Crnogorci lenji čak i kad je to u pitanju ;)

А то је било прије, а сад већ рекох, није за мене јер сам сулудан, нећу да откривам даље :))

Што рече колега

što, ka da će mi koja fala reć?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.