Није за мене кладионица ! Јер уђем у њу са намером да уплатим тикет од 50 дин, а изађем са 2000 дин минуса. Мртво клађење уживо ! Интернет, компјутер и све што има везе са информатичком технологијом. Поготово за време празника, кад по цео дан ждереш ко свиња и не одвајаш се од овог говнета. А после, излетело чкембе. Па излетело, пизда ми материна незасита !
Није за мене ова држава. Радије бих живјела у било каквој Албанији гдје су људи сложни, него у оваквој гдје се тачно зна ко коме припада и не мијешају се једни с другима.
Није за мене ова држава. Радије бих живјела у било каквој Албанији гдје су људи сложни, него у оваквој гдје се тачно зна ко коме припада и не мијешају се једни с другима.
Tako je, možda bi ti odgovarala Makedonija. Tamo veruju da su listom potomci Aleksandra Makedonskog pa kako da ne budu složni kad su braća. Pomalo incestuozno i poviše neverovatno ako se setimo da je Veliki Sale bio derpe, al šta ćeš. Ideologija ne samo da ne mora da pije vodu nego je čak i poželjno da to ne radi, dobije na mistici.
Nije za mene pisanje ciničnih komentara, zatamnim karmu bar 1% za svaki.
Novac. Odmah spiskam na nešto što mi ne treba. Ali odmah.
Forum Vukajlije. Taman se skinem sa četa, i da vidim šta ima ovda na minut, pa onda krene: još samo da odgovorim na to, još na pvt, jao ovo, eno i ono...
A opet, možda je to do mene pošto nemam kondicije.
Истина.
Једне прилике ме звала једна ђевојка, а ја сам зијева' код школе на клупе и било ми мука да идем, и вели ми друг ШТО НЕ ИДЕШ ГОВЕДО, мој одговор је било А МАК'СЕ, ЛАКШЕ МИ ГА ЈЕ ИЗДРКАТ ЗА 5 МИНУТА, Н'О ТАМО ДА СЕ НАПРЕЖЕМ.
Кад смо код тог секса...
Чуо сам приче од разних ликова који могу да јебу по 5-6 пута дневно најопуштеније. Ако мене питаш, то спада у домен научне фантастике. Или ја не знам у чему је цака... шта они то једу или на којим су дрогама? Уосталом, све и да имаш физичке снаге за такав један подухват, како те не смори?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Internet. Kad se konektujem ne umijem ustat dok me oči ne zabole, nestane struja ili mi se prisere.
Није за мене оволико брисања.
Док не огладним.
А имаш масу таквих и на медицини (завршили медицинску нпр.).
Истина. Ово за неписменост. Ја је завршавам, знам о чему причаш.
Није за мене кладионица ! Јер уђем у њу са намером да уплатим тикет од 50 дин, а изађем са 2000 дин минуса. Мртво клађење уживо ! Интернет, компјутер и све што има везе са информатичком технологијом. Поготово за време празника, кад по цео дан ждереш ко свиња и не одвајаш се од овог говнета. А после, излетело чкембе. Па излетело, пизда ми материна незасита !
Није за мене скијање...
Nije za mene pozorište, imam osećaj kad bih počeo ići u pozorište trebao bih početi nositi monokl i persirati svojoj majci, kao u ruskim glasicima...
Tako je, možda bi ti odgovarala Makedonija. Tamo veruju da su listom potomci Aleksandra Makedonskog pa kako da ne budu složni kad su braća. Pomalo incestuozno i poviše neverovatno ako se setimo da je Veliki Sale bio derpe, al šta ćeš. Ideologija ne samo da ne mora da pije vodu nego je čak i poželjno da to ne radi, dobije na mistici.
Nije za mene pisanje ciničnih komentara, zatamnim karmu bar 1% za svaki.
Da živiš gdje ja živim, razumio bi. :)
Mala Vidro, saosećam sa tobom :)
Intelektualni rad, e to nije za mene.
Seks, previše zamara.
Novac. Odmah spiskam na nešto što mi ne treba. Ali odmah.
Forum Vukajlije. Taman se skinem sa četa, i da vidim šta ima ovda na minut, pa onda krene: još samo da odgovorim na to, još na pvt, jao ovo, eno i ono...
nije za mene, nije za mene, covek ko on da me ocima pije....
Истина.
Једне прилике ме звала једна ђевојка, а ја сам зијева' код школе на клупе и било ми мука да идем, и вели ми друг ШТО НЕ ИДЕШ ГОВЕДО, мој одговор је било А МАК'СЕ, ЛАКШЕ МИ ГА ЈЕ ИЗДРКАТ ЗА 5 МИНУТА, Н'О ТАМО ДА СЕ НАПРЕЖЕМ.
Секс није за мене из разлога што сам сулудан.
Smare, nisam znala da su Crnogorci lenji čak i kad je to u pitanju ;)
Neko fino reče a ja to pomenuh neđe prije neki dan: što, ka da će mi koja fala reć?
Кад смо код тог секса...
Чуо сам приче од разних ликова који могу да јебу по 5-6 пута дневно најопуштеније. Ако мене питаш, то спада у домен научне фантастике. Или ја не знам у чему је цака... шта они то једу или на којим су дрогама? Уосталом, све и да имаш физичке снаге за такав један подухват, како те не смори?
Eee, budi doktor za seks pa će i viski da ti donose.
А то је било прије, а сад већ рекох, није за мене јер сам сулудан, нећу да откривам даље :))
Што рече колега