Није за мене...

1. Petar Pan Pezo$
    Džabe vam to, devojka i dečko nikad ne mogu biti toliko bliski i iskreni prijatelji kao dečko i dečko. Nema dalje. Varate se ako mislite suprotno.
    Osim kada su u pitanju supružnici.

Нешто најистинитије што сам чула и у шта сам се и уверила.

Реме такође на прави начин схватио оно о чему сам писала, као и Џими.

Јежу, рекох ти, није лично, није упућено теби. :)

2. Za mene nisu trešnje. Ne umem da pojedem malo i obavezno mi bude muka.

+1

3. Opet Džimi razbaštinjuje ćerku, pa dokle više čoveče? :)

4. ma petre, meni prosto ta ruznoca toliko fascinantna da ne mogu a da ne buljim, i onda se utripujem da ce da provale da buljim i jos gore - zasto buljim... uvek mi bude bas nekako neprijatno.... da ne kazem aprijatno...

5. nije stvar u polu, ljudi su govna... ende...

6. Nije ze mene bre telefon. Uvek nabijem račun, ode 2 do 3 somića samo na telefon. I to na bezvezne razgovore od po pet minuta.

7. joj cuti damo, meni ide i preko pet iljade....

8. Džabe vam to, devojka i dečko nikad ne mogu biti toliko bliski i iskreni prijatelji kao dečko i dečko.

Ја сам једном имао другарицу у животу. За време средње, и мајке ми, стварно сам је доживљавао као другарицу, малтене као сестру. Да немам све, никад нисам замишљао ни да је јебем, нити било шта сексуално. Онда ми је касније, кад смо већ престали толико да се дружимо, рекла да се ложила на мене, наводно само у почетку кад ме упознала. Џабе. Чак и да једна страна доживљава другу скроз другарски, никад не можеш да будеп сигуран за ону другу страну. Мушко-женска пријатељства -- тотални булшит.

9. Nije za mene prostački humor. Ufff, što mrzim pitanja poput "jebeš li šta", "bacaš li ga" i slično. Uglavnom takve persone izbegavam u najširem mogućem luku. I uopšte ljude čiji se humor svodi samo na vulgarizme.

Pročitah na prvoj stranici kako vas smara da igrate kolo, kod mene je potpuno suprotno. :) Na svakoj mogućoj i nemogućoj svadbi sam onaj koji najviše igra, neću dispadne da sam parazit koji je samo došo da pojede i popije i ode kući. Ne zove se to "veselje" bez razloga. Volim tu atmosferu "posela", jelte, ali i to do neke granice... Neke od pesama koje se sviraju na svadbi zaista ne mogu da slušam, a to su najčešće one tetrasmaračke kojih se sećaju samo dede i babe i igraju zagrljeni levo-desno. Tad najviše ljudi i ode kući.

Nije za mene lopta. Antitalenat sam za istu, kol'ko god pokušavao da nešto igram i voleo, ne vredi kacam smotan. Isto i roleri. Nekoliko godina sam pokušavao da naučim da vozim i ništa, i dalje padam ko sikira.

10. A nije da trtljam satima, jednostavno se čujemo i kažemo tu i tu, u toliko, ćao i vidimo se, i meni doće dva soma samo na to. Pa to je nepravda!

11. dobro de dzimi, znamo, sve ribe se loze na tebe, tuzna je sudbina fatalnih zavodnika...

nego, jel stvarno vama bitno kog pola su vam prijatelji? zar nije vazniji karakter coveka, kvalitet prijateljstva? ako postavimo da su zene kreteni, da li to automaCki znaci da su svi muskarci savrseni prijatelji?

takodje, izzie, mogu da se kladim da pola tih tvojih muskih prijatelja drka na tebe i da bi dali levo mudo da te pojebu (msm, ako nisi skrndeljka, cini mi se da nisi....)

12. dobro de dzimi, znamo, sve ribe se loze na tebe, tuzna je sudbina fatalnih zavodnika...

Заправо, не. Рибе (читај: клинке мојих година) су ме одувек избегавале у широком луку, никад нисам био популаран. Готивиле су ме само поједине несрећнице које су ме боље упознале. А ложиле су се одувек само милфаче, то не спорим. Имам нешто што привлачи жене старије од 40 година, још радим на томе да сазнам шта је то.

13. Pekki
    Nije za mene prostački humor. Ufff, što mrzim pitanja poput "jebeš li šta", "bacaš li ga" i slično. Uglavnom takve persone izbegavam u najširem mogućem luku. I uopšte ljude čiji se humor svodi samo na vulgarizme.

Да и ово. Јебено говно које се избацује на уста, а које су измислили недуховити људи у покушају да испадну бар мало духовити. Иначе, мени су духовитији људи који се уопште не труде, него они који се као поломише око тога.

14. Jezonja

За мене није чоколада, не знам да поједем ред каo човек, већ морам да прождрнем 200 грама...

+10000

15. Nije za mene prostački humor. Ufff, što mrzim pitanja poput "jebeš li šta", "bacaš li ga" i slično.

Још је горе кад покушавају да ти се увуку у интиму. Типа лик који зна да имаш девојку/жену, штавећ и пита ''Јел' се јебете?'', ''Јел' се добро јебе?''. Једном је један лик покушао да измами информацију о томе како другарова девојка обликује стидне длаке, ваљда му то фетиш. Чудан ми је ментални склоп таквих људи.

16. Ja sve kontam da će Džimijeva ćerka biti lepo čeljade. Dakle Džimi, najebao si.

17. Једном је један лик покушао да измами информацију о томе како другарова девојка обликује стидне длаке, ваљда му то фетиш.

Koji pavijan jebote.

18. Mnogi muški se druže sa devojkama ne zato što su im ekstra prijatelji ili što su im one nešto posebno interesantne, nego da bi zadovoljili neki svoj ego, imaju žensko u društvu, nisu pederaši da se druže samo sa likovima, taj neki fazon.
    Ja sam zbog svog savršenog izgleda imao mnogo poznanica, al možda samo jednu dve drugarice sa kojima sam se družio, i to sam se uvek družio nasamo sa njima, a moje društvo je oduvek bilo sačinjeno od samo i samo mužijaka.
    Nema mi ništa gore od mešovitih društva gde ima recimo 6 likova i tri ribe, tu bude toliko isfoliranosti, pa uglavnom pičkopaćenici počnu da se šepure ko oni golubovi kad oće da privuku ženku...muka mi od toga, zato sam uvek i branio celom društvu da imamo neku zajedničku drugaricu u ekipi. Odma bi se našao barem jedan koji bi pokušavao da je muva, i tu više od druženja ne bi bilo ništa. Ne može i tačka.
    Ko hoće žensko društvo nek ode i nađe drugaricu pa se druži sam sa njom.

19. Samo da pitam, ima li tema muško-ženska prijateljstva? Obrisaću post kad dobijem odgovor. Da prenesmo tamo raspravu o tome, a ovde da nastavim da se žalim na to da nisam za ovaj život...

20. dzimi, mozda zato sto devojke tvojih godina smatras klinkama, pa bakutanerke to nekako namirisu... a ozbiljno, el te muvala neka bakica, ono 50+?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.