U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nije za mene riba koja odma ne da rča
Јок Дамо, видим да имамо иста схватања. :)
nači lagala si za medalju ololololoo
Izzie, jebote, pa i ti si žena, ne možeš da mrziš žene... Moraš pod hitno da nađeš neke dostojne druženja. Svakakvih kokošaka ima, ne kažem ja, al' ima i superkul žena.
Ovo sam i ja mislio....onda sam shvatio da su i muškarci ista bagra. Pod broj jedan mislim na to prijateljstvo.
istina...
Pa ni ne kažemo to, samo se bolje prilagođavam muškarcima nego ženama.
Јежоња, увреде без, али такође мрзим када ми неко говори шта треба да радим и како треба да се понашам, контраш сам и урадићу баш супротно. Мрзим када људи мени, која већ имам изграђен став око неких ствари, покушавају да наметну неки свој или уопште други став и говоре ми како треба да променим ово или оно. ВИ, би требало јебено да схватите да ЈА, нећу учинити нешто, само зато што неко од вас мисли да је то добро за мене. Ја знам шта је добро за мене. Прекините да бринете о мени, брините о себи, ту већ имате доста материјала.
Јежу, ово није лично.
Бури, наравно лололололо али оно и даље стоји, ај на пвт, требаш ми нешто.
Потпис.
Toga u zadnje vrijeme ima sve više i više. To je dobro. I ja sam jednim dijelom takva.
Treba biti iskren. Nije teško naći onda još jednu iskrenu prijateljicu. Pamet i iskrenost uz tvoju pamet i iskrenost,nije teško naći. Imati takav stav,to stvara predrasude. Ne kažem da nema raznih đevojaka,ali dvije pametne i iskrene mogu biti najbolje prijateljice. Stvar je i kako shvataš prijateljstvo.
Не само то. У праву је Изи. Јебем ли га, колико год глупо изгледало девојке су најчеђће много љубоморније од мушкараца (не мислим само на везе). Рецимо, ако ја одем на вопса са неким, и кажем то другом ортаку, болеће га курац. Ако девојка оде на кафу са неком другарицом и каже то другој другарици често ће та друга другарица кокодакати како није њу звала, ово оно. Пази, можда грешим, али се много чешће примећујем такве ствари код девојака, него код нас.
Јебем ли га.
Некако ми мушка пријатељства делују искренија.
Koliko sranja na temi za ovo sa ljudskim odnosima... prestanite, jer se preljeva.
Јежу, ово није лично.
Mnogo si me ozbiljno shvatila, ja kažem tek onako, predlažem...
Džabe vam to, devojka i dečko nikad ne mogu biti toliko bliski i iskreni prijatelji kao dečko i dečko. Nema dalje. Varate se ako mislite suprotno.
Osim kada su u pitanju supružnici.
izrazito ruzni ljudi. mene ruznoca fascinira, pa mi se desava da kad pricam sa nekim ko je ono, pu gadan/gadna, ne mogu da se skoncentrisem na to sto pirica i imam trip da ce da provali kako mu/joj skeniram lice, i onda prosto ne znam gde da gledam dok mi nesto prica....
Za mene nisu trešnje. Ne umem da pojedem malo i obavezno mi bude muka.
Ja nikad ne gledam ružne ljude u facu kad mi nešto pričaju nego mlatim glavom...jebiga
Јесам. Ево, моја жена у потпуности дели моје мишљење о другим женама.
Мислим да све то има еволутивну подлогу. Кад су мужјаци у праисторији ишли у лов, нису имали времена да се баве сплеткарењем и комшилуком, за разлику од женки које су ладиле јаја код куће и морале да се занимају разним тривијалностима и пакостима. Касније је то прерасло у културолошки феономен, па су мајке тако почеле да васпитавају своје ћерке. Моја ћерка ће да буде мушкобањаста и дружиће се са дечацима. Не желим зиљаву пичку у кући. Уколико постане таква, разбаштинићу је.
bogme, pre bih zivela kao pustinjak nego da se prilagodjavam bilo kakvoj grupi ljudi, bilo to muskarci, zene ili morski krastavci..
Ako se bude družila sa mladićima napuniće je glavićima!