Prijava

ПУЦАЈУ ВЕ КОМПЛЕКСИ

lololo

Sva sreća preovladavaju normalni komentari sa obe strane, a ovo je izolovani slučaj.

Inače Tandrčak momče mislim da je jako teško da u vaterpolu imamo komplekse. Mislim jesi li svestan ti šta je Partizan u svetskim okvirima u vaterpolu?

Ponovo da čestitam, zaslužili ste. Sada vam je nadam se jasno zašto se mi radujemo kada osvojimo LŠ u vaterpolu i da nije nebitno.

Ти ликови су исти као ови наши што дођу ТОКИОБАРИДЕВЕДЕСПРВА на вести о неком Партизановом успеху....

Džoni se ubi od čestitanja :D FALA DŽONI ČESTITAČU

Džoni čestittar

То сам онако написао јер иде уз слику, видиш и сам да је полуписмено, али не могу да верујем да ви сваки наш успех омаловажавате, ти се вероватно ограђујеш од таквих ликова, али ја то код нас нисам никад приметио... после нека каже него да више волите свој клуб него што мрзите наш.

drago mi je sto je zvezda osvojila ligu sampiona,a jos draze sto su jebali ustase.i partizan je mogao da izjednaci da je onaj crnogorski sivonja normalan.mogao je glavom dati gol u poslednjem napadu,a on je spicio u vodu ko da oce da otskoci od dno bazena.mandic je vrhunski igrac,bice najbolji na svetu uskoro.
sve u svemu,sefik branio ko oktopd,steta sto smo ga oterali zbog sapica.gledam po netu,kenjaju grobari da je prlainovic mustafa.koje je ono proseravanje.u vaterpolu svi za svakog igraju,a bilo je vise slucaja da su iz zvezde prelazili,pa nikom nista.onda je i milanovic mustafa,a vujas im ne smeta.drago mi je sto nisam odrastao sa grobarima.

Jbt, mi kad smo osvojili to 2011. (to je najskorije) niko se nije ni sjetio CZ jer nije ni postojala, bokte.

Meni juče telefon zatrpan porukama od cigana AAAA KO JE ŠAMPION AAAAAAA a danas otišli na kafu i pitam AJ MI NABROJTE 4 IGRAČA oni blenuli u mene.

Standardna priča za vaterpolo, jelte :)

nisi mogao da igras za repku ako ne igras za partizan.mislim da je to ciric rekao.ne racunaju se igraci koji su igrali van zemlje.ne znam koliko je to tacno ali ima smisla jer je u savezu grobarski kadar.partizanu je bilo lako da osvaja nasu ligu 400 puta kada nije imao konkurenciju.kada su se pojavila 2 kluba koji imaju igrace,odma frka...

kada su se pojavila 2 kluba koji imaju igrace

*када су се појавила два клуба у које је упумпана велика кинта

Očito se vi ne sjećate Bečeja.

*када су се појавила два клуба у које је упумпана велика кинта

aj da zivimo u diznilendu gde nema para,pa ce klubovi ziveti od ljubavi navijaca.a jadnom partizanu presusilo pojilo,pa sada kukaju.
edit:uostalom,zar nije zveda trebala da se raspadne zbog nedostatka kinte?

Očito se vi ne sjećate Bečeja.

becej se raspao.bili dobri i odjednom prsli.u vaterpolu realno mos napraviti ekipu za godinu dana.dovedes 5-6 igraca i eto ti tima.lako i propadaju klubovi.

a jadnom partizanu presusilo pojilo

Koje pojilo, jbt, zadnjih 10 godina nemaju da plate isplate redovno :D

jebi ga,imali su vise para od drugih.imali bolji igracki kadar ;)

kada su se pojavila 2 kluba koji imaju igrace
*када су се појавила два клуба у које је упумпана велика кинта

Kada su se pojavila 2 kluba upravo osnovana, bez dugova. upravo je to razlog zasto ovi igraci nisu u partizanu vec u drugim klubovima.

Da li je Vk crvena zvezda ili crvena zvezda veterani osvoio titulu? koliko ja znam Vk crvena zvezda vise ne postoji.

Све бих вас побановао, серете по целом форуму, јебено ме боли глава од вас. Имате по шесто тема за Звезду и Партизан. Идите бре на неке навијачке форуме или на стадион немојте да смарате више.

Ајде лок на све ове теме и а у курац. Па идите колективно на редстарбелграде форум и на неки гробарски еквивалент истом, па се пљујте до смрти, јебе ми се. Смарате.
Сморили сте међеда, па је међед пустио Босанца да га удави.

Јеботе, стварно. Мршћите на Спортал. А у пичку материну. Има 20 тема за Звезду и још толико за Партизан, плус по која за остале клубове и по коју лигу, заборављене асове и шизења. А погађајте три пута, ово није спортски форум.

Овде ми што не јебемо причамо о култури, смејемо се глупим форама и причамо како јебемо. А у курац красни више.

Mislim da su 2 posta iznad glupost ali ovo je pobeda

Сморили сте међеда, па је међед пустио Босанца да га удави.

Banuj grobare koji seru po Zvezdinim temam i stvar je rešena. Sva rasprava počinje sa njihovim komentarima.

Jeste, banuj ih mamu im jebem, u Ustavu piše da je to zabranjeno!