Prijava

Brao momci, veoma mudovito!!!

Pa kad kradu, neka kradu za domaćina... Gled'o sam i pre baš to sa Pro Rekom, doduše samo F4, jebiga, Srbi moraju da se muče...

Ја не памтим да нас некад судије нису јебавале, како Партизан у Европи, тако и репрезентацију, чак и кад смо били за класу јачи од свих. Зато смо их јебали ЖЕСТОКО.

Jesmo. Meni žao što nismo ušli u finale i borili se za titulu, jer svaka šansa nam je potrebna. Imamo izjednačen skor sa ustašama iz Mladosti. Dugo čekam da zauzmemo tu prvo mesto, kao Real u fudbalu. Ali nije ovo naša tema, niti naša sezona.

Još jednom da čestitam.

Srbi moraju da se muče

Tako je najslađe.

Jebati Hrvate- neprocjenjivo!

Ето шта буде кад спортске легенде преузму клуб....
Кад би се новац делио по заслугама, ватерполисти и одбојкаши би могли да направе тим за веће успехе (тј. ватерполисти да сачувају, а одбојкаши да направе јер ти спортови и не траже велику пару), а рукометни клуб би био конкурентан и Војводини и Партизану....
Али нису успеси битни - битно је да се улаже у фудбал, јер фудбал је кул. Кул је кад левати имају плате које би могле да финансирају одбојкашки и ватерполо клуб лагано целу годину. То је много кул.

Највише ми се у целој причи свиђа део о воздизању клуба, то увек да неки шмек. Од банкрота до врха, победнички, који год да је начин или шта год, лепо је за видети, лепа је порука - колико год да си у курцу, можеш се уздићи опет.

Ја сам уметник, опростите. лоллоло

i ja cestitam. Da li je mala stvar biti sampion evrope u vaterpolu? Ne. kada navijas za klub sve titule su iste.

Čestitke na tituli, drago mi je što ste jebali ustaše. Inače, oko pola 11 videh Dejana Savića u Knezu i stvarno mi nije jasan, ja da sam na njegovom mestu u tom trenutku bih bio u nekom ćumezu odvaljen k'o bulja. :)

СЕВЕР ЦЕЛИ САДА СЕ ВЕСЕЛИИИИИИИ
ЦРВЕНО БЕЛИИИИИИИИИИИИИ
АЈМО У НАПАД ЗАЈЕДНО
СА СЕВЕРА НЕК ЗАПЕВА СВАКОООООО
НЕК ГРМИ ЈАКООООООООО
ЗВЕЗДА ШАМПИОН!

Ја још увек у неверици јеботе. Ово нисам могао ни да сањам пре годину дана, стварно не знам шта се дешава. Е кад бисмо задржали ове момке јебали бисмо још дуго. Свака им част, играли су целе сезоне за џабе и знали да после овога пуца све. Сад бих ја ишчупо од пропалог ФК два милиона, не знам како, и дао ВК, за њих су то огромне паре које би значиле доминацију и следеће године. И да, Шефику направити споменик на Бањици.

Сачувајте момке, Гаспром је и спонзор ВК-а нек да шампину европе које милионче.
НОВИ ШАМПИОН И ТИТУЛА НАША ЗВЕЗДА ЈЕ ОПЕТ НАЈБОЉА

Sa Banjice Srbin kliče pozdrav srpski Dubrovniče!

КАО НЕКАААААААААД
ПОПУШИ ГА НЕЖНОООООООО
ЗА ОНА ДОБРА, ДОБРА, ДОБРА И СТАРА ВРЕМЕНА!

Ово је жешће глупа вест, по овоме су требали да дају 2,3 гола по минуту.

Ali okačiti sliku od pre par sezona "uzrasta do 14 godina" nakon što je Zvezda osvojila LŠ...

Lep je osecaj videti Zvezdu na krovu sveta, makar i u sportu koji se gleda samo u desetak zemalja. Bravo, momci!

ПИШАЈ ПО ЕВРОПИ!