Šta najviše volite a šta vam najviše smeta kod Srba

  1. Да само што, тамо и високо образовани стручњак за коале нпр. зна све о томе, али све, а не зна на пример да каже шта је битка за Стаљинград, на пример. А овде је готово незамисливо да си на пример, професор математике а да не знаш ко је Александар Велики.

  2. Знам гомилу људи, буквално клошара и уличара, надничара, који знају на пример, шта је Церн

    :-))

  3. Шта? :)
    Ја готивим да блејим са свакаквим људима :) ако се зато смејеш

  4. Ja sam baš nameravao da pozovem mog komšiju u Vranju, molera Caneta, da malo pročavrljamo o bozonima... :-))

  5. Па позови га што да не :) можда и има нешто паметно да каже

  6. Све знају и све умеју. Ал' све за друге, а ништа за себе. Доста наших најбољих и најпаметнијих људи су отиши и успели вани. Исто је и са Србијом и са Босном.

    Нигде се, али нигде, не ради мање, а не живи боље од тога што се има. Буквално смо постали утренирани да преживљавамо и то смо прихватили као нормалан мод понашања. Деца се роде са тим геном. Стандард близу минимума, а прича и хваљење и остала срања близу максимума. Добро да ишта имамо, ко нам је на власти и како се понашамо.

    Не умемо да прихватимо пораз. Ево Ђоковића као баналног примера. Дечко није у Србији, живи и ради вани, ал' наступа под заставом Србије. Сви га као мрзе и свију као смара и ако случајно губи, онда је говно, ал' кад побеђује и кад освоји неки турнир, па добије реч и прилику да помене Србију (чиме, у свету, учини више него Тадић својим просеравањима), сви крену да га воле и величају. Смара и мене, ал' бар нисам лицемерна.

    Добри смо људи у суштини. Зајебу нас милион пута, а ми опет хрлимо да помогнемо и да смо на услузи. Само још да нам кажу: Скините гаће и нагузите се. Све остало смо већ урадили.

  7. Да само што, тамо и високо образовани стручњак за коале нпр. зна све о томе, али све, а не зна на пример да каже шта је битка за Стаљинград, на пример. А овде је готово незамисливо да си на пример, професор математике а да не знаш ко је Александар Велики.

    ma daj molim te, pa svuda imaš svakakih slučajki. visokoobrazovani vozači GSPa su ja mislim eksces, što svakako takve činjenice ne opravdava. ali, nije srbija krug dvojke, nemoj se pravite toše. ovde je 60% ljudi bukvalno nepismeno (funkcionalno još i više), ne poznaju svoj jezik, ne umeju da sastave prosto-proširenu rečenicu sa sve njihovim poznavanjem opsade staljingrada i aleksandra golemog. možda poneki zaista znaju kako se zvao aleksandrov konj (kvizomanija je vrlo popularna kod besposlenih), ali nemaju nikakvog suštinskog znanja, makar ono bilo o koalama, e to je najgolemiji problem u srba

  8. Smeta mi što mnogo generalizujete stvari.Evo ova tema na primjer.Šta svi su Srbi isti i ja sad mogu da dodjeljujem epitete cjelom narodu.

  9. Najviše volim to što smo veseli, veselje je uvek u jeku :)
    Smeta mi to što se kurčimo, a ne umemo da letimo, pa nas bombarduju i ratujemo.

    Volim to što, i ovako ludi, imamo nacionalnost, nismo se utopili u druge nacije.
    Smeta mi to što ne prihvatamo promene.

    I td, i td...

  10. Vidiš, podseti me ovo, kad sam u maglama prošlosti kao srednjoškolac preko leta radio na buvljaku bio neki matori bosanac što je radio na utovar/istovaru. Glavat, ćelav i ko od brda odvaljen, istovare šleper za dva sata i odvuku u magacin samo on i ručni viljuškar.
    A što je lik načitan nemaš pojma, domaća i strana književnost, ide redovno da gleda opere i balet u pozorište, možeš da pričaš s njim o čemu god oćeš i što je još lepše imaš šta da čuješ. Kad nema s kim da priča ozbiljno, on ćera šegu ko i sve Sarajlije.

  11. Имамо националност?

  12. Народ неписмен, властодршци лопови. Али волим да се народ воли, да се веселимо још дуго и да смо увек тако духовити и насмејани.

  13. Имамо националност?

    Nismo izgubljeni zanavek :D

  14. Oni pored traktora razgovaraju o bozonima...a ovaj u bazenu je u operi svaki četvrtak, stalno ga viđam tamo... :-)

  15. Kakvo ti je ovo prelo, Đaftara?
    Vidi bogati ona desno stvarno u boksu za prasiće :)

  16. Видиш, Курде, какав смо ми мултипрактик народ. киккикикикикикики :)

  17. Ау јбт, где ископа ово?! :DDD

  18. hahahahaha e upišo sam se, neprocenjiv klip

"Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“"

Danas | 06. Novembar 2008.