Tea, anyone?

1. da chemex je filter kafa

2. Pio sam u starbaksu onaj pumpkin late ili kako se vec pise, preporuka

3. Ne, nisam iz kruga dvojke, sto pitate

4. ja debil odem tamo narucim toplu cokoladu venti, umesto da im probam kafidzonku bar jednom

5. Baš pijem Earl Gray.

6. Pumpkin spice latte. Latte sa dodatkom (obično) Monin sirupa i mješavine začina. Fina stvar

7. haha tema o caju mi ovde zaboli o kafi
    sehameni turki

8. grey*

dobar je earl grey, ejdus pregospodin.

9. PS Starbaks planetarno poznat po tome da im je kava kurac. Ali globalizacija, jbg.

10. Pregospodin koji drka u mrtvacnici.

11. ni mesni nema ovoliku alergiju na srpskog delboja

12. crni caj od manga dobar

13. i oni novogodisnji sa cimetima

14. Oće neko da mi objasni koja je poenta ispijanja kafe? Burazera kad pitam ne može to da mi objasni kako treba. Šta vas tera da pijete taj proliv, koja je poenta? Jel stvarno taj kofein stvara toliku zavisnost?

15. Mene lično budi. Ali je nikada ne pijem čistu jer takvu je ne podnosim ni pishički, niti mi je hoće želudac. Može se ostaviti uvek, dešava se da je ne pijem možda par meseci, pa opet onako, odakle znam ... Znači kafa koju pijem mora da sadrži mleko, šećer, čokoladu, neki začin koji uz nju ide, šlag i slično. Bez toga - kafu ne pijem.

16. Predivan ukus ima i simbol je muhabeta i rahatluka, sastavni dio dana, asocijacija na odmor i relaksaciju.

- Hoćemo kafu?
    - Može

Znaš da neće biti teških tema i da ide lagodni razgovor.

17. meni ne stvara zavisnost i imam problema sa srcem kad je pijem

18. Do 22. godine nisam mogla da je pomirišem. Krenula sam da je pijem na silu, zapušim nos i progutam, pa potom kockicu čokolade, jer me je odista jedina držala budnom noću da učim. Danju sam bila vazda na predavanjima i po čitaoni. Kasnije me drugarica ubedila da pustim nos. Bilo je odvratno. Ali valjda se navikneš. Međutim mogu da je ostavim uvek. Često kad mi ne treba da budem budna zaboravim je.

19. Stvara zavisnost Šmo prejaku i psihičku i fizičku

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.