Tea, anyone?

1. nije mi jasno zašto se ta kafa raširila toliko kao kancer neki. mislim razumem zašto je konzumiraju, ali meni deluje kao da je >80% populacije konzumira, a čaj samo kada imaju proliv ili kada im se upali urinarni trakt.

2. Uz Nisam ja Englez ili nisam bolestan ha ha

3. uzmi tu džezvu i nabij je u guzicu sve zajedno s kafom.

4. zato sto su turci nametnuli tu dzezva kulturu evropi, jaka kafetina s pola kile soca
    da bi oni sada preferirali mlekce, ćino i čajeve

5. I kafu i čaj pijem, (nekada) i energetsko piće, i čokoladu 80% kakaa, znači cause of death bit će CAFFEINE

6. probala sam kafu od etiopijskog zrna i i dalje sam ubedjena da je to limunada prerusena u kafu

7. Turski čaj u onim kruškastim čašama isto fin uz doručak.

8. Čaj jako dobra stvar. Ima dosta ljudi predrasudu to je samo kad si bolestan, i ja sam dugo tako.
    Sada kombinujem s kafom.

9. ta predrasuda se širi na to da misle da svi čajevi okuse kao da je crnac muda opro, a ima ih dobrih. a kafe većinom sve isto ukuse.

10. kafe većinom sve isto ukuse.

Lol koji nemač pojma. Ako piješ samo tursku, normalno da će ti svaka imati isti ukus.

11. jednom sam naručio amerikano iz zajebancije jebo me on da me jebo. nikad više.

12. probavao sam i te turske i neskafe i esprese i makijate ali sve mi to isto, ne mogu da se nateram da to pijem.

13. sto ti amerikano traumatican, to je samo espreso razredjen sa dosta vode

14. amerikano mi je traumatičan zato što je to espreso razređen sa dosta vode.

15. To je do kvalitete kave. Dangajebo. Kao da kažeš da je pizza bezveze jelo, a jeo si samo Karibik.

Različite kave imaju različite arome, paletu okusa itd. Ovisi od razine prženja isto.

Sad najčešće pravim Chemex kavu, kupujem zrna u malim pržionicama i meljem pre samog pravljenja. Ne mogu ti opisati razliku. Kao egzotik sok i burbon za polivanje odrezaka.

16. nema veze dal pijes makijate, instante, esprese, amerikane ne gledaju se po tome nijanse, nego koje je zrno od ona cetiri tipa, koji blend oces, dal je decaff ne daj boze itd itd

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.