Prijava

Plus što ima fin ukus

ne stvara nego se nabedite da morate da odradite taj ritual, a ako ga ne odradite ceo dan vam je propao samo jer mu niste pristupili a ne jer je niste konkretno popili

Samo moj komentar pročitaj i to ti je to. Možeš da shvatiš ili ne, ostalo se sve može opovrgnuti tipa “ma kakva zavisnost moj ovaj onaj pio pet šoljica dnevno i prestao odmah” ali taj spiritualni efekat je nepobitan.

E da, ko je pušač uvek bez kafe ne pali i obratno, povezuju to. To već ni ne želim da znam. Zajebavali su me inače, zvali su me Lonče kafe. Ozbiljno sam iscrpljivala svoj organizam. Neko reče da pije Guarane, savet je da odmah prestane jer pila sam po 4 svojevremeno, dnevno, dobila sam cistu na dojci. Ozbiljno bacite to smeće ili ako baš morate da pijete bez preterivanja.

jeste zavisnost ali od rituala, a ne od kafe

Videh pticu dodo u kafi. Da li neko može da rastumači?

jeste zavisnost ali od rituala, a ne od kafe

Slažem se.

Jebo te čaj atenšn vhore

I ne guraj pokojnog oca u svaki ppst, imaj poštovanja malo.

Puši bre kurac majmune odvratni.

woah, that escalated quickly

Upravo to je poštovanje što ga se sećam konstantno, i što volim da živi kroz mene. Smrade odvratni. Odvratan si. Većina vas je odvratna, ali ti i ovaj Kameni, zlo!

Kako uopšte možeš da mi zameriš tako nešto?!! Jeste li vi ljudi ili monstrumi?!
Prozivaš me da privlačim pažnju time, kako te nije sramota? Boli me uvo za pažnju, meni samo treba mesto na kome mogu da pustim svoje misli i sebe na miru, da budem slobodna. Sram te bilo. Sram te bilo milion puta!

Da želim pažnu objavljivala bih, bila deo javnosti već. Kako te nije sramota? Jebem ti krvavo sunce! Sve ti jebem! Marš od mene. Ako ti smetam odjebi, zaobiđi me, zažmuri na moju pojavu. Ko te je išta dirao?!! Da me povrediš, to je naslada je li? Pa uživaj, uspeo si, BRAVO!!!! APLAUZ!

Nije ona prepečena i samlevena šesetosme, što je piju balkanci i skandinavci.

Topli cokoladni napitak puno bolji od kafe.

Neki put mi dođe da pijem tečnu toplu čokoladu sa točilice, kao na reklami. Uh što bi to lepo bilo.