Slažem se, pomenuto je već par puta tokom razrade koliko je tema gej, fuj i kaka.
Kao prvo naslov. Odma' zamislim nekog gej Engleza kako pije caj iz solje sa roze kurcevima.
Sa podignutim malim prstom.
О да, ја и кад пијем, најволијем клот, с мало шећера.
Popijem nekad čaj. Volim voćni, neki normalan. Važno da je topao. Može i nekih kolača. To je lepo.
Čaj nisam popio ne pamtim. Mislim da ću posle čitanja ove spremiti jedan sebi.
ejduse gde ti kopaš ovo
Pa u blato
izminusujte ga da uklonimo smece sa foruma
A jadan :((( Nemoj brt
Bojim se da je previse u plusu ali ja sam doprineo
probao sam ja to ranije s jednim, ne ukloni ga
ma ako neko jos ulazi ovde i procita ovo samo ga minusuj burazeru moj, bar da mu otezavamo ovaj spam
Ja volim piti dvije sorte čaja: crni i nanu... ovo ostalo mi ništa posebno ne predstavlja. Volim umakati plazmu u čaj.
Mlijeko svakako ne volim, pa ga tako ni u čaj ne stavljam.
Jel grejana rakija spada u čajeve
Ako spada onda zapravo volim caj
Čaj od vutre me opušta...
Digli smo temu na drugi nivo braco
Avaint-gardeaux
Ima lepih čajnih mešavina na pijacama u Turskoj, kupio sam neki sa 15 biljaka raznih, bilo je kore cimeta i svačega pa sam u nutribuletu to usitnio, odličan je za kontempliranje, donosi smiraj neki...
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Slažem se, pomenuto je već par puta tokom razrade koliko je tema gej, fuj i kaka.
Kao prvo naslov. Odma' zamislim nekog gej Engleza kako pije caj iz solje sa roze kurcevima.
Sa podignutim malim prstom.
О да, ја и кад пијем, најволијем клот, с мало шећера.
Popijem nekad čaj. Volim voćni, neki normalan. Važno da je topao. Može i nekih kolača. To je lepo.
Čaj nisam popio ne pamtim. Mislim da ću posle čitanja ove spremiti jedan sebi.
ejduse gde ti kopaš ovo
Pa u blato
izminusujte ga da uklonimo smece sa foruma
A jadan :((( Nemoj brt
Bojim se da je previse u plusu ali ja sam doprineo
probao sam ja to ranije s jednim, ne ukloni ga
ma ako neko jos ulazi ovde i procita ovo samo ga minusuj burazeru moj, bar da mu otezavamo ovaj spam
Ja volim piti dvije sorte čaja: crni i nanu... ovo ostalo mi ništa posebno ne predstavlja.
Volim umakati plazmu u čaj.
Mlijeko svakako ne volim, pa ga tako ni u čaj ne stavljam.
Jel grejana rakija spada u čajeve
Ako spada onda zapravo volim caj
Čaj od vutre me opušta...
Digli smo temu na drugi nivo braco
Avaint-gardeaux
Ima lepih čajnih mešavina na pijacama u Turskoj, kupio sam neki sa 15 biljaka raznih, bilo je kore cimeta i svačega pa sam u nutribuletu to usitnio, odličan je za kontempliranje, donosi smiraj neki...