Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ako oćeš nešto novo uzmi tarantulu, lepše su i zanimljivije od kornjača. Kornjače su za pičke.
А колике оне могу да порасту и за колико?
хахахахах, јес' па д ајој кућицу правим велику ка за пашче :Д
Небрига је то вјероватно, јебига, мале су, осјетљиве, мораш воду да имгријеш :)
Ove moje tovljene, narasle oko 15 cm. Davao sam im neke račiće http://www.pet-centar.rs/content/view/3916/70/
Ја се бојим од паука ка' од ђа'ола, не бих за спас то држа' :)
У па то је супер, а речи ми следеће, кол'ко временски оне морају да буду у воду, или колико смијем да их пуштим да шетају по кућИ?
Smare, ima da te smori nakon 2 dana .. :)
Неће бре :)
Ja mu dođem k'o neki veterinar ođe? Za vodu ne znam, ja sam u akvarijumu natovario kamenja na jednu stranu metno letvu neku i sipao vode pa nek sami odluče. Znam samo da moraju imati suvog. Pa nek' budu..., nemam pojma, neće puno da im fali na suvom, ako ih povremeno vraćaš u vodu. I još nešto, moraš da ih kupaš! Nemoj preterivat' u hranjenju jer one jedu dok ne crknu. Tol'ko od mene :)
Хвала, бонде :)
како сад да их купам у пм :))
А добро, нећу им дават превише :)
Metneš pod mlaz vode. :)
jedna kornjaca mi je uginula posle brzo,a druga posle 5 godina...smesna prica vezana je za to
dosao ortak kod mene gajbi prvi put,ja reko aj da ti pokazem kornjacu...odemo u sobu i njemu bilo cudno sto se ne pomera...pita-jel ti ziva ova kornjaca?...ja reko-ma jeste,ona tako vec mesec dana...i onda sam joj lupio macolu i video da je stvarno mrtva i uzeo je bacio kroz prozor
Lololo nisi normalan ahahah
http://klikx.info/?p=2361