Зашто је риба посна? С обзиром на (изузев рибе) вегански састав посне хране, никако ми не иде у главу ово. Мислим јеботе, сме да ждере спаљени леш рибе, а не да пије млеко? Јадан хришћан, мали хришћан.
Кобјасните ми, зашто одузимате рибама статус животиње хришћани децхко?
Чух неке генијалне одговоре исто, као зато што живи у води па није прљава и тај фазон. Маћори, прво та вода није чиста, друго значи ли то ако држим теле у базену да ће бити посно?
Зашто је риба посна? С обзиром на (изузев рибе) вегански састав посне хране, никако ми не иде у главу ово. Мислим јеботе, сме да ждере спаљени леш рибе, а не да пије млеко? Јадан хришћан, мали хришћан.
Кобјасните ми, зашто одузимате рибама статус животиње хришћани децхко?
kako ja znam, zato što ne ispuŠĆa krv kad se kolje, kao krava npr buahahaha :P
Јео, не јео рибу, ја се сваки пут омрсим.
Зато што је риба хладнокрвна.
Зато што је рибу Џизс мог'о рукама да ствара, а није могао да ствара прасе!
Ни мени то није јасно, иако постим релативно често. Како то да риба није животиња и да ли су птице мрсне или посне?
Znači i žabe i zmije su posne?
Al jedno mi nije jasno: Zašto cigara NIJE posna???
http://img32.imageshack.us/img32/4513/14822550.jpg
Одговор је дат, тема мошсе закључа.
http://www.opusteno.rs/pitanja-i-odgovori-f138/zasto-je-riba-posna-t12235.html
Значи и змије су посне? До јаја.
зато што је исус бијо невин чкоде
Zato sto je Isus na bedu nahranio narod hlebom i ribom, a i rec riba na grckom predstavlja neki sinonim za Isusa, cini mi se.
Па јесте посна. За време поста смеш да пушиш, зато што у типику Светог Саве не пише ништа о томе јер тад нису знали за гепљу...
Цигарета и њен дим су пандан кадионици и тамјану, и као такви су дело ђавола а пушачи сотонске слуге, бар тако фадр Џоил каже.
Вучице, ово са линка је ултра ретардирано.
Zato što neki popovi vole da čalabrcnu malo kavijar dok se brčkaju u đakuziju. Eto zašto!
Аргументовано кобјашњење. Ени квешчнс?
Zato što je Isus jeo ribu i zato što je nahranio celo selo ribom i hlebom.
Чух неке генијалне одговоре исто, као зато што живи у води па није прљава и тај фазон. Маћори, прво та вода није чиста, друго значи ли то ако држим теле у базену да ће бити посно?