U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
previse olako prihvatate nesto sto bi trebalo biti preliveno dokazima
verujete u bice naprirodno koje upravlja vasim zivotima i celim univerzumom bez pravih dokaza i cinjenica
На вам доказ! Ево:
http://images.wikia.com/southpark/images/b/b7/God.png
И шта ћемо сад?
Извини Пуњач, можда се све дешава случајно. Психијатар је такођер лепо објаснио, не можеш мешати религију, људску творевину засновану на свести једног народа, обичаја, и Креатора, Бога, праву веру. Све су то шарлатани и квази верници. Ти превише олако схваташ своје постојање и своје границе. Доказ је свуда око тебе, атоми, ћелије, бактерије, амебе, црви, курци палци. само је потребно да желиш да видиш, да пређеш преко свог људског поноса и прихватиш да тамо постоји биће које управља механизмом, док си ти, ја и сви ми само песак смрвљен између зубаца тог механизма, немоћан. Сутрадан можеш думреш од асфиксије семенкама, и ти си ту немоћан. У сваком бићу постоји неизмерна хармонија састава. Ако то сматраш случајношћу, онда стварно....... Све што је настало и довело да данашњег дана......
Да се укључим мало у дискутабилну конференцију пре него што Кличко разбије овог чамугу на РТЛ-у ...
Елем, две ствари погодују и иду у прилог томе да Бог постоји ..
прва ствар је да је човек као јединка сувише мали и безначајан и да ће, ма како се ми удруживали и напредовали у технологији и физици и хемији и биологији УВЕК постојати сила која је јача, већа и потирућа нашој сили, и тога треба увек бити свестан ..
друга ставр је већ поменуто лакша манипулација масама ... како год у позитивне или негативне сврхе ..
Из овог могу само рећи да за мене Бог постоји и ако би морао да га дефинишем то би била свака сила која је јача од мене као јединке или мене као дела човечанства ...
А саћете да видите какав је Бог овај Кличко ... пребаците на РТЛ ...
Ja verujem u visu prirodnu silu
U vise bice ne
U vise bice ne
Pa i ne misli niko na dedu sa bradom što sedi na oblacima. Da je preslikam iz one teme o vanzemlajcima sada...rekosmo da je moguć život kao nekakav oblik sažimanja energije, zar ne? :-)
Da,ali je zivot podredjen prirodi,a ne priroda zivotu,bilo kakvom.
A jel ti poznajes sve kulture na svetu kad tako nesto kazes????
Ne mozes da dokazes da ne postoji je verovatno najgori argument koji neko moze da da. Po toj logici mogu da verujem u roze metalnog jednoroga kao stvoritelja.
Ne možeš, roze metalni jednorog je opipljiv, navatali bi ga do sad.
Ali taj jednorog se nalazi u svima nama, u drvecu, u potocima, u vazduhu. Prikazuje se samo kad je potreban, na cudne nacine
Можеш да верујеш у шта 'оћеш. Веровати не значи знати, тако да, кад би постојали докази да Бог постоји, више нико не би веров'о у њега, него би сви знали да постоји.
A sta znaci verovati? Zasto verovati u nesto ako nemas dokaza? Ljudi su verovali da kisa i grom nastaju kada je Tor besan pa mora sebi da da malo oduska
Isto tako mi je neshvatljivo verovanje u karmu. Cela ta filozofija, what goes around comes around, se zasniva na covekovoj zelji da malo objasni svet i da ga u njegovim ocima bude makar malo fer
http://htwins.net/scale2/
Ево па приметите који смо ми фактор на овој скали и где је Бог ..
А зашто не веровати у Бога кад је реално боље веровати?
Шта значи веровати ? Хруби, да ли си икада веровао у неку особу ? Волео приде ? Да ли си веровао некоме када ти каже да те неће изневерити, иако ти то не можеш да знаш? Када ти је неко рекао да не болује од АИДС-а ? И ти си му/јој поверовао тог тренутка. Упознао неку особу преко фејса, и ти верујеш да тако изгледа, иако је ниси уживо видео, него само преко слика ? Људи верују људима, иако их стално повређују, иако знају да ће их повредити........ а не могу да верују да постоји биће које управља универзумом, све ми то звучи малко смешно.
Zasto je bolje lagati sebe nekim autoritetom koji ne postoji?
И по теби нема ауторитета ваљаног за поштовати? ...
гравитација? трудноћа? сифилис? временске црвоточине? љубав? брзина светлости?
Ja kazem samo da se ne treba vrsipovati nesto sto ne postoji...