Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jeste, morali smo brzo da osmislimo kampanju. :)
A može rakija, tek sam počela da je pijem, sve ove godine izbegavala. Mnogo sam propustila, sada ću da nadoknadim! Dunja i medovača za sada vode! :))
Ako je taj sto na nekom brdu i još se ja popnem na njega, imate osmatračnicu i za najezdu NLO-a! Prelo obezbeđeno. :)
mojne zezati da si propustila to zadvoljstvo tolike godine??? auuuu... e'o ako se doselim tamo, a valjda 'oću na jesen, obećavam poziv na najbolju šljivu ikada i ima da ista preuzme lidersku poziciju od te dvije :)
pa ako bi došla na manjaču, ima da tako bude i da se roka bez straha od kojekavih nepozvanih :)))
Može i šljiva, što da ne, sada samo žestina! Slatka i da klizi! :)
A puca li se na Manjači? Ovde na Ravnoj gori obavezno. :))
noramlno, i to naročito kad je četnički sabor... malo manje kad je kočićev zbor, da se ne preplaše bikovi :))) jesi ikad gledala borbu bikova? hahahah kakvo pitanje sam se sebi smijem što pitam gluposti, al ajd, k'o velim nikad se ne zna :)))
Nikako mi nije jasno kako si stigao od šljivovice do borbe bikova... :)
КОИТУИШЕМ И КОКЕТИРАМ СРИБАМА КАО МАСТЕР МИСТЕР ЛАКИ
Nikako mi nije jasno kako si stigao od šljivovice do borbe bikova... :)
pričalo se o rakiji i o ispijanju iste, pa se prešlo na temu ZBORA, a u nas nema zbora da nema borbe bikova, osim ako nije kod crkve :) eto
Pobeđujemoooo!
naravskiiii
Možda sutra!
Ni tada :)
Dobro jutro, koalicioni! Šta ima?
O koaliciona, eto, razbudih se pa smišljam kako da ubijem dan, napolju loše vreme a žena maznula kola...
Kišobran, kabanica i u šetnju :)
ja moram do grada, moram svašta da obavim, a ne mili mi se...
Ostaću da ležim u krevetu...Praviću se da sam bolestan penzos...
Dobar dan, ja doš'o da pobijedim.
Aha...
Ooo, Šalabe, nije te bilo... Tačno si mi nedostajao... :)
Zato su ovo dvoje stalni gosti! :)))
Otkad ja ovde nisam navrać'o!
ЕВО И МЕНЕ!
I mene!