Ko posljednji pobjednik 124

1. Jeste, morali smo brzo da osmislimo kampanju. :)
    A može rakija, tek sam počela da je pijem, sve ove godine izbegavala. Mnogo sam propustila, sada ću da nadoknadim! Dunja i medovača za sada vode! :))
    Ako je taj sto na nekom brdu i još se ja popnem na njega, imate osmatračnicu i za najezdu NLO-a! Prelo obezbeđeno. :)

2. mojne zezati da si propustila to zadvoljstvo tolike godine??? auuuu... e'o ako se doselim tamo, a valjda 'oću na jesen, obećavam poziv na najbolju šljivu ikada i ima da ista preuzme lidersku poziciju od te dvije :)

pa ako bi došla na manjaču, ima da tako bude i da se roka bez straha od kojekavih nepozvanih :)))

3. Može i šljiva, što da ne, sada samo žestina! Slatka i da klizi! :)
    A puca li se na Manjači? Ovde na Ravnoj gori obavezno. :))

4. noramlno, i to naročito kad je četnički sabor... malo manje kad je kočićev zbor, da se ne preplaše bikovi :))) jesi ikad gledala borbu bikova? hahahah kakvo pitanje sam se sebi smijem što pitam gluposti, al ajd, k'o velim nikad se ne zna :)))

5. Nikako mi nije jasno kako si stigao od šljivovice do borbe bikova... :)

6. КОИТУИШЕМ И КОКЕТИРАМ СРИБАМА КАО МАСТЕР МИСТЕР ЛАКИ

7. Sakso
    Nikako mi nije jasno kako si stigao od šljivovice do borbe bikova... :)

pričalo se o rakiji i o ispijanju iste, pa se prešlo na temu ZBORA, a u nas nema zbora da nema borbe bikova, osim ako nije kod crkve :) eto

8. Ni tada :)
    Dobro jutro, koalicioni! Šta ima?

9. O koaliciona, eto, razbudih se pa smišljam kako da ubijem dan, napolju loše vreme a žena maznula kola...

10. Kišobran, kabanica i u šetnju :)
    ja moram do grada, moram svašta da obavim, a ne mili mi se...

11. Ostaću da ležim u krevetu...Praviću se da sam bolestan penzos...

12. Dobar dan, ja doš'o da pobijedim.

13. Ooo, Šalabe, nije te bilo... Tačno si mi nedostajao... :)

Zato su ovo dvoje stalni gosti! :)))

14. Otkad ja ovde nisam navrać'o!

15. ЕВО И МЕНЕ!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.