hahah realno, sad možeš sa krajišnicima na pivu... a ako neko ne zna o bikovima ništa, odma' nije krajišnik... al stvarno je lik napravio dobru priču...
nego, aj sad da te ozbilno nešto pitam, možda jesam, al ne mari... šta ti radiš, odonsno studiraš li i šta ili nešto šljakaš? stogodina te viđam na temi, a milsim da ništa ne znam o tebi, osim one priče kako se možeš samoizolovati :)))
Haha ne sećam se te priče, a plašim se i da pitam šta to beše. :)
Ostao mi jedan komad još da završim Pravni, a radim već od pre mesec-dva, nešto u struci. Eto, sada znaš, ako ti treba još jedan dosadni pravnik... :))
ma na nekoj temi si pričla kako ti dođu periodi ili je to bio neki period u životu kad si bila zatvorena i povučena u sebe... čini mi se da si to bila ti :)
još nisi završila, a radiš u struci? ti si prava srećnica, nema šta... al dobro je znati, ako bude šta zatrebalo... eto nekid mi trebao i nađem jarana koji mi da pravni savjet, a onda mi kaže kako ni on sam nije tako uradio i kako je presvuko državu za stipendiju :)))
Da, ali nešto na zameni, i malo mi je dosadno, ali opet neko je iskustvo. Iz nekog čudnog razloga sud mi ne deluje primamljivo, mada tamo je zanimljivo. Mogu kao taj tvoj jaran da se učim kako da jednostavno dođem do rešenja. Slušaj ti njega, dobro razmišlja on! :)))
Odoh laganini, laku noć, kuckamo se nadalje, do pobede pa opet! :)
E, ne razumem ti se ja u bikove te sorte, prave... :) jednom sam gledala pravu koridu i više nikad, usrala sam se da matador neće da pretekne :)
A recept može, u to se bolje razumem, hehe
hahah marc, pa jesu se bunili, al dobili su po labrnji... i bikovi su bili za borbe...
pazi, vazda pobjeđuju bikovi ovih škrbića i još jedan iz komšijskog mi sela :) na njih je opklada sigurica, pa ima duzmeš dobre pare...
ja sam može biti poslednji koji nije preko fejsa došao...
АРЧИМ
jok
LAKI ARČI, LAKI TO IZMISLIJO!
I CVIJAN ARČI!!! Joj, ima Cvijan da ode u penziju do sledećeg turnira.
Ali neka, Buri zna komšiju. Fala Buri, ima duzmem... :)
Oš se i ti Sakso na nekog bika okladiti?
http://www.dodaj.rs/f/38/xg/1vv0AP9A/buri.jpg
hahahhaahha nego kako nego da uzmeš...
šta misliš, je li sakso uopšte otvorila klip? a?
Ne verujem, ali mora sada, pa da nam kaže kako joj se sve to čini. :)
hahahhaa, ni ja... ja sam se iznenadio da si i ti to gledala... al svaka čast...
SAKSO OĆEMO SUD O KORIDAMA!!!
Da ubijem vreme pred spavanje, a i sada mogu da se pravim da poznajem tematiku ako se nekim slučajem u društvu povede razgovor o bikovima. hahaha
hahah realno, sad možeš sa krajišnicima na pivu... a ako neko ne zna o bikovima ništa, odma' nije krajišnik... al stvarno je lik napravio dobru priču...
nego, aj sad da te ozbilno nešto pitam, možda jesam, al ne mari... šta ti radiš, odonsno studiraš li i šta ili nešto šljakaš? stogodina te viđam na temi, a milsim da ništa ne znam o tebi, osim one priče kako se možeš samoizolovati :)))
Haha ne sećam se te priče, a plašim se i da pitam šta to beše. :)
Ostao mi jedan komad još da završim Pravni, a radim već od pre mesec-dva, nešto u struci. Eto, sada znaš, ako ti treba još jedan dosadni pravnik... :))
ma na nekoj temi si pričla kako ti dođu periodi ili je to bio neki period u životu kad si bila zatvorena i povučena u sebe... čini mi se da si to bila ti :)
još nisi završila, a radiš u struci? ti si prava srećnica, nema šta... al dobro je znati, ako bude šta zatrebalo... eto nekid mi trebao i nađem jarana koji mi da pravni savjet, a onda mi kaže kako ni on sam nije tako uradio i kako je presvuko državu za stipendiju :)))
Moguće je, liči to na mene. :)
Da, ali nešto na zameni, i malo mi je dosadno, ali opet neko je iskustvo. Iz nekog čudnog razloga sud mi ne deluje primamljivo, mada tamo je zanimljivo. Mogu kao taj tvoj jaran da se učim kako da jednostavno dođem do rešenja. Slušaj ti njega, dobro razmišlja on! :)))
Odoh laganini, laku noć, kuckamo se nadalje, do pobede pa opet! :)
I neki dobar recept za spremanje govedine!
pa često ja njega slušam, čovjek uvijek ima poneku pametnu... ajd bar se nekuda vrtiš, zamisli da si kući stalno... đe ti može biti dosadno...
polako penzosu, po redu dodgovori :)
E, ne razumem ti se ja u bikove te sorte, prave... :) jednom sam gledala pravu koridu i više nikad, usrala sam se da matador neće da pretekne :)
A recept može, u to se bolje razumem, hehe
Tek sad ovo videh...Šta ti misliš, da li bi Sakso utrošila 20 minuta svog života gledajući klip o borbi bikova? :)
JA VREBAM!!!
e, sakso, sakso, ne znaš šta si propustila... JE L' TAKO MARCIPAN?
Pravda za bikove!
U ČORBI!