Ko posljednji pobjednik 124

1. đeš bika u čorbu, boga ti poljubim, pa to nije humano... bikovi u arene, da zabavljaju napaćene gastrbajtere...

U BEČU SAM GASTRBAJTER
    U KREVETU PRAVI FAJTER...

OLOLOLOLOLO

2. Ovde zamirisali neki bikovi... :)

3. đe si jacko... samo da pozdravim, pa palim... :))) nikako da se ispričamo malo

4. Ma buri, ja ću pomisliti da ti to namerno!!! :)

Evo naletela malo... Neću ni ja dugo, mislim. Brzo će mi ručak, evo mi plače želudac... :)

5. БУРИ ШАМПИОН!~!!!!

6. БУРИ ШАМПИОН !!!

7. ПОВУЦИ СЕ ДОК МОЖЕШ. БУРИ ШАМПИОН ИЗРАЗИТИ ФАВОРИТ!

8. Samo da vas pozdravim, vraćam se kasnije, i naravno da se složim sa ovim:

e, sakso, sakso, ne znaš šta si propustila... JE L' TAKO MARCIPAN?

Ljudi, što bi išli u Španiju kada imamo u komšiluku nešto još bolje! Bikovi su kul, meni se baš svidelo. :)

I naravno... http://www.dodaj.rs/f/38/xg/1vv0AP9A/buri.jpg :))

9. Sloboda za bikove! :))
    Sakso i Penzos do pobede! Euroblok i junetina u sosu od šampinjona i gorgonzole!

10. Ma jel to buri obećo bika na ražnju ako pobedi???

Šta ste se u'vatili za nesrećnu životinju ceo dan...

11. ačhorieagerighaečrtrtf

12. Opet taj nemušti jezik... :)

13. Ccc Sakso, pa zar takvu životinju u gorgonzolu! :)

Kakav ražanj Jacka, nego ovi iz protivničkog tima hoće da nam pojedu maskotu. Meni Buri obećao dojavu za najboljeg bika, a što se mene tiče dobra pogodba! :))

14. Oni su počeli s bikovima, ja samo tražim prihvatljivu varijantu :)

15. Prihvatljiva varijanta je živ i zdrav bik sa oštrim rogovima, ispod toga ne pristajemo. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.