Ko posljednji pobjednik 124

1. Sad se prave NOVE KOALICIJE!

2. Feministkinje su lobirale da ovaj put izgubim, ali ne predajem se, vraćam se još jači, DO POBJEDE!!!

3. Vidiš, Penzose, sad bi svi da iskopiraju pobednički sistem rada :)
    Što se eurobloka tiče, samo se najavi i čeka te! Kao i ostali slatkiši iz šteka! :))

4. JA SE NADAM DA KOD NAS OSTAJE ISTA KOALICIJA... TJ. JA I DUPLI IDEMO SIGURNO U PAKETU, A NADAM SE DA ĆE NAS FMN I MARC PODRŽATI :)

NAZIV KOALICIJE ĆE SMISLITI ŽENE, A DUPLI LOGO... JA IMA DA IH DRŽIM NA OKUPU :)))

5. Pa kak'i su to sad fazoni?!?!?!? Pa i ona kornjača bi sačekala zeca da zaveže pertlu da je imao patike. A ne ovako, nefer, ja okrenem leđa, vi OP, KATANAC...
    I to ovoj amaterki. Pih...

6. đes jacko, sto godina... nema te ko ni mršavog popa :) malo, malo pa se zagubiš

7. Đes Jocka!
    POBJEDAAA!!!!

8. buri, šta ti je to s nadimkom, avatarom i zglavom šta ti je? :))
    Neću valjda više da se gubim. Došla sam da budem. :)

Šalabe, nećeš pobeđivati! JA BUDEM! E! :)

Šta se radi, gospodo od preko Drine?

9. eo jacko, sve nekako dok napoli ne preokrenu... sjebo sam se totalno...

e sve je u vinklo, osim glave... ako me razumiješ... imao sam neke seanse, al' ne one baronske, kod FMN i sad sam bolje :)))

šta ima kod tebe? što te nema? nije valjda jopet škola?

KOALICIJA DO POBJEDE!!!

10. Evo uživamo u bljuzgavici, sreća pa smo zbrda, pa nas predstojeći potop neće zakačiti...

11. Jes vala Šalabe, vi zbrda sve meni dole pošaljete. :)

Neka, buri, dobar je Napoli. Oterah mamu na spavanje, sad ću i ja da gledam.
    Ma nije škola. Nemam više školu, a januar se završio, pobedih 5:0, moram da se pohvalim. :) a sad imam prazan semestar, smoriću se totalno! Zato me nije bilo, malo sam pobegla od kuće da se nadišem vazduha. :)

12. kad sam te zvao brdu, nisi htjela... šta ću ti sad ja :)

kakav napoli u pm, đeš mi to raditi... da navijaš za čelsi, ščula :) meni za ljubav hihihihihih

e čestitam... kako prazan semestar, oči bajine? nemaš predavanja ili šta?

jesu se ovi vukajlijaši razučili, bokte vidio...

13. Ja sakso ne bi menjao a ko hoće u koaliciju-dobrodošao...Šalabajzeru vidiš da se ne isplati biti sam. Ajd kod nas, dobijamo opet 100%

14. Axaxaxaxax oči bajine aaxaxax Nemam predavanja. Imam dva predmeta, ne slušaju se, samo pišem rad pa branim. Eto tako.

Neka mene još malo u lokvi, zelena sam ja za ta zvanja. :)))
    Čuj, za čelsi?! Ma to ne bih ni za ljubav bratu rođenom! Jok! Ništa lično!

Kad smo kod učenja, kako engleski?

15. boli te briga... je l to kod tebe master ili taka škola? :)

čelsi, nego šta... si vidjela kakvog sehi trenera imaju i kaku doktoricu imaju? nema to nijedan klub na svijetu... nema veze što nemaju igru :)

opet ti to vidi sa sobom, za krajinu i brda :)))

kako ne znaš tu pjesmu od BMK

SLAĐO MOJA, SLAĐO
    OČI BAJINE
    DAO BIH ZA TEBE
    POLA KRAJINE...

16. Ma kakav master, to mi ni na pamet ne pada. I ovako mi je dosta nauke. To ću možda, kad nađem posao, i to ako nadjem jelte, pa ako mi bude trebao.

Čuj sehi trenera! Pa gde ćeš sehijeg od Gvardiole, moj ti?! A doktorice me zagledam, nisu moj tip, ako me razumeš... :)
    Aj videću, al ne obecavam povoljan ishod. :))

Penzose, dobro si se uvalio ti, moram priznati. Dobar partner Sakso. :))

17. đe nećeš, pa najljepše je studirati...

sad poslije mog izlaganja o treneru i tvoje konstatacije da doktorica nije tvoj tip, ispade da je AVB moj tip, što svakako nije tačno... ololololololo

18. Kog ja nanjušim, brzo prsosperira. Bila je OBIČAN član sajta , a onda sam otkrio njen talenat, i ubrzo DEFINICIJA NA NASLOVNOJ+POBEDNIK NA IZBORIMA. E to je bre nešto...

A CENA-PRAVA SITNICA - EUROBLOK!!!

19. Ma šta sad zanovetaš? Jel reče onomad da nisi izbirljiv?! :)))