Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
misliš na ovo
VOLIM PLAVE, CRNE I GARAVE
SMEĐE, RIĐE I SVE ŠTO NAIĐE...
to sam se malo zajebavao, postoje određeni riteriji, a o njima sam već bulaznio na prethodnoj temi... :)))
ustvari nisam, volim sve one što mi daju, al samim tim se moj izbor značjno sužava :)))
E, a u čemu je razlika između crnih i garavih?
Da znam de da se uvrstim... :)
A ovde teorije se sećam, to smo apsolvirali! :))
e i ti puno pitaš, tako ide pjesma, zbog radi rime... svrstaj se u koju ti drago... mada ovo gare zvuči više onako krajiški...
tako jedan moj jaran, što kad popije nije baš sav svoj, curi koju zovu crna reko gara i ova kao oš da ti gara zvizne šamarčinu... seljanka...
Šta, kao crna može, a gara ne može? Eeee, ženska posla...
Odoh ti sad, pa eto me sutra! ' noć... :)
ajd jacko.. noć
Evo i mene :))
Juhu, ima koga?
Ima, ima...
Čestitam Sakso na pobedi.
opaaaaa đe ste ljudi, đes FMN...
FMN, DA SI SMISLILA NAZIV ZA KOALICIJU, DA POBIJEDIMO OVE... ŠČULA :)))
Hvala, Taras!
Rodjo, džabe vam te koalicije...Jedna je pobednička koalicija! :)
ISTA ZNAČKA NA ČELO SE KAČI
MOJA KOALICIJA OD SAKSINE JAČA
BURIIIIII :)))
Joj, Buri, ne znam koliko nam je pametno da se opet kandidujemo, nešto nam i ne ide baš... :)
sti krštena? nema povlačenja pred ovima... nego na posao :)
E, moj Buri, kao da ja nemam svojih muka, nego sad treba da se angažujem oko kampanje... :)
koje su sad muke, majka mu stara? jesi rekla da ti je sve potaman? izjadaj se, ima da te slušm i ti si mene :)))
Ma... malo neki zdravstveni problemi, al' to će se rešiti, nije strašno... A nisam učila za neki kolokvijum u subotu, nema šanse sad da stignem... A imala sam vremena, nego me nešto mrzelo da to uzmem da spremim lepo, nego blejim po čitav dan, samo ispijam kafe i pričam sa drugaricama :)
baš nikakve? ni kad uključiš treću smjenu? jebi ga, ja sam nekako navaljivao na knjigu, samo da mi poslije mirna savjest, iako znam da ne mogu stići :) al ako si ispunila plan za ovaj rok, šta se onda sikiraš?
dobro, to za kafe je normalno, čak sam i ja počeo živjeti malo, otkad je otoplilo... jebi ga, otvori se čoeku srce kad malo ugrije :)))
e oko zdravstvenih problema ne mogu pomoći, ič se ne razumijem u to, osim ako nisu od alkohola :)
Ma, sve sam ja mogla, al' nikad ne počnem na vreme :) Ako ništa, izaći ću na ceo ispit u junu, šta da radim...
Ma da, sad smo se skupile, pa ne zatvaramo :))
Nije od alkohola :) Ne pijem ja, odnosno, reeetko kad... Biće to ok, ne brini :)
samo se nemoj sikirati oko ispita, NIKADA...
boli vas uvo, sad dok se ispričate ima da ubijete vrijeme samo tako...
e drago mi je da će biti OK :) a i ovo da ne piješ, lijepo je čuti to... nekad sam to mrzio, al sad mi gotivno, mislim kad žena ne pije...
eto, odo' sad laku noć :)