![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo gledam...
Ništa se ne dešavam.
Аууу одма код очног, велика диЈоптрија :Д
Možda si u pravu kad bolje razmislim.
Па иди јбт, можда сам ти спас'о вид.
ZADNJI!
Opet sam se mimoišao sa jackom.
Jacka zadnja!!!
Jok
Задњи!
Nema meni spasa.
Elem, otkud ovaj Dub navija za mene?! Msm, hvala, al' mi nije jasno, pored Forgete žive...
Garant gladan opet pa ja da kačim 'leba na kontejnere po gradu... Težak pos'o... :)
Опет задњи :Д!
Pa 'beš mu mater, jel ti navijaš za sebe ili za burija?! :P
За бурија, ал' он добија на крају, све је сређено.
ДУПЛИ ШАМПИЈОН!
Aaa, pa ne mož' to tako! Ne sad kad i ja imam vetar u leđa! :P
Evo me opet :))
opaaaaaaaaaaa... đes FMN? jesi se dokopala kompa?
Evo me, kucam sa cimerkinog :) Al' nadam se da će moj biti vraćen sutra :) Šta ima kod tebe?
evo FMN bio kući, zarađivao za ovaj 8. mart, pa sad doš'o da to trošim i tražim posao... e sad sam upravo angažovan da radim u školi kao član komisije na takmičenju iz demokratije i ljudskih prava...
Pa fino, fino :) Bitno da se radi nešto... :) Ja sad prevodim drugarici neki tekst od Drugom svetskom ratu...
jest, da se kud bilo vrtim... mada počinje mi odgovrati situacija u kojoj nemam obaveza i sve mi ravno :)
I ja sam u toj fazi :))