![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nemoj mene jacka, ti si prva na izbornoj listi. Ti si kandidat za pobjednika. Ono, nosilac liste, jedva se sjetih :D
Za pun lonac! Za sarmu i papriku punjenu!! Za Jacku!!
(U dane posta kačimo hljeb o kontejnere)
Dok studiraš, smaraš sve redom da ti dođu, samo da ispuniš program... :)))
Ma jeste to, ali ti stojiš iza mene. Ja sama ništa ne mogu! :))
Sviđa mi se slogan, jako sam zadovoljna! Odličan si menadžer!
Onda, Sakso, da se nadam da će to prestati skoro? Ne mogu više, od prvog srednje je slušam. Saće deset godina. Jedno vreme sam je zvala mezijalno-distalno.
kako da vam kažem, al mi smo najbrojnija koalicija :))) i danas smo dobili pojačanje... tako da nemate šanse...
kod mene sestra zubar, al ne meljemo o ome osim u ordinaciji...
Evo imam ja jedan za vađenje, kome da se javim, ako je za dž?
E ne znam jel svima za dž, ili samo nama iz južnobačkog okruga. Mogu da pitam to. Inače se ide tamo preko puta poliklinike u onu žutu zgradu.
E, a šta bi sa vama i onim zaušcima?
Kojim nama? Ja sam bio tamo dok je bila epidemija, i ovde dok je bila epidemija. Još imam i uši i ono drugo. Nije nateklo ni jedno ni drugo, šta više funkcionišem ko švicarac.
Jacka, ja sam sada prešao u Srem, preko mosta. I odakle si ti? Nešto na S? Sombor, Subotica?
E, odlično! Drago mi da si zdrav i prav! :)))
Axaxaxax na S :) Jes da, al kad priča ono tvoje stvorenje. Vrbas jeste na S, samo od nazad. Inače, pored živim.
Prestaće, čim apsolvira... :) Gde bre postoje stomatološke usluge za dž? Neobaveštena sam...
Jacka, pa ti si blizu. Čuo sam da je kod vas dž gradski.
I vi imate Karneks.
Pa bile su ovamo na faksu, kažem ti, samo ne znam da li za sve. Meni jeste pa se nisam dalje raspitivala. Ali valjda neće još dugo. Tražiće jos malo uput jer su 3' ustanova. :/
Blizu je. Oko 35km. Jeste za dž prevoz, ovaj naš opštinski, za studente na budžetu, a valjda za odlične đake nekih 80% plaćaju iz budžeta.
I da. Imamo karneks. Ako ga Kostić ne razjebe jer je novi vlasnik.
Ajoj, onda ste najebali, pa Kostić je i Vukajliju razjebao. :F
Axxxaxaxaxaxaxaxax
E, a koja fora s tim čovekom? Što je on toliko loš?
Ne znam, prvi put čujem za tog biznismena. :D
A ovaj Kostić sa vukajlije normalan. Ima i ruke i noge i glavu.
Axaxaxa Kako bre ne dođeš češće na temu, id' u peršun!
Odoh da spavam, doći će mi frizerka sabajle. Treba ustati da operem ovo na glavi.
Laku noć! ;)
I pazi da me, ovaj, da nas neko ne pobedi s leđa. :)
Dobro veče. :)
Za pun lonac1! Za sarmu i papriku punjenu!! Za jacku!!!
Od sutra sa novom frizurom!!
Odjava i od mene, do sutra. Over.
ДУПЛИ ОООООООООООООООООООО
Dobrojtro.
Jutro, jutro!