![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Saćeš ti da vidiš šta je lepa maca..:P A može da se druži i sa Primadonom slobodno.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/390794_2879003255130_1261498840_3304253_19770287_n.jpg
nemoj da ti postavim svog zeca ovde! :D
e što sam ja danas slušao žene što pjevaju... bilo neko takmičenje iz demokratije i one nisu bile ni blizu pobjede, al na kraju iz zajebancije sklopiše njih 8 žareta i goija i ja podijelim sve 5 i laganini pobijede... svaka im čast, ono se rijetko viđa...
JA POPIO JESAM, AL' NISAM BUDALA
AJ TI MENI RECI BILI SE UDALA
AJM NOT AROGANT!
Ja, ja sam samo imala fino mišljenje o sebi. Više ni to :)
da nastavim:
HEEEEEEEEJ, KRAJ PENDŽERA STOOOJIIIIM...
Ahahahhahaha, ima da napravimo Zoo vrt, citizen! :))
Jao, buri, jesu se onako i njihale sleva nadesno?
...čekam da mi vrata otvooooriš...
ili da ti vrata otvorim... nisam baš sigurna :)
(da ti vrata otvorim :)
ZAAAAŠTOOOOO DUŠOOOO NE DOJDEEEEEŠ?
bilo je i nekih šizova, sve u stilu srećka šojića kad vidi pjevaljku... ja oduševit, došlo mi da skočim i izljubim ih kako su dobro zapjevale...
šojiću :D
olololololol... nema dalje, kad vam kažem... kasnije su neki muški pokušali to nadmašiti, al totalni fejl... nula bodova
Dooooon't youuu forgeeet about meeee...
ŠTA BI SA NARODOM?
Ma ova primadona se dernja, sve rašćera! :)))
A taman je postalo zabavno...Baš ste partibrejkeri! :)
aj ti što se dernja, al što se fali povazdan sa tim, i nabija nama što se ne možemo derati komplekse ako me razumiješ :)))
E, sad kad je tišina odma' mi se pridremalo... :)
pa daj nešto pričaj, bar vi žene uvijek imate nešto mljeti...
Bitno je da ste vi ćutolozi...
Ja se dernjam i inhaliram!
Neću više, idem da učim, mnjaaaa :**