Ko posljednji pobjednik 124

1. De, de, žene, nemojte se ljutiti. Samo smo analizirali novonastalu situaciju. :)

buri, melji to, ne brani ti niko. Pa ne mogu ni ja vazda da mlatim praznu slamu. :)

2. DAMA DERE!!!

kaki ćutolozi, ja vazda o nečemu mogu mljeti, samo su moje teme više smorile ođe, pa čekam da neko dođe i oplete...

3. Odoh ja da uradim moj Hausaufgaben za sutra pa da spavam.
    Pozdravljam vas... Samo vi pevajte, al nemojte galamiti mnogo, smeta mi buka kad spavam. :))

4. Što su sad svi otišli?

5. tu sam ja :)

đes ti, šta ima novoga???

6. Nema ništa, Buri, sve je po starom ;) Ti juriš neke pevačice, m? :))

7. ma jok ba, nego mi se potrefilo... danas sam imao zanimljiv program... prvo sam išao tražiti posla i bilo je zanimljivo gledati kako te jedni po jedni odjebu... al to je bilo očekivano... onda sam bio član komisije na školskom takmičenju iz demokratije i ljudskih prava (ne znam ima li to sranje od predmeta kod vas u školi) i tu se nagledaosvakakvih gluposti... uglavnom jedna ekipa sastavljena od isključivo ženskih članova je nakon odbrane pitala profesorku mogu li one zapjevati žareta i gocija i tako je sve počelo... a onda sam večeras imao sastanak upravnog odbora zgrade, na kome je jedan francuz čitajući zakon izjavio ''ja nisam pravnik, ni ovaj vaš vuk stefanović karadžić, al ovo bolje razumijem''... ismijah se dobrano... eto, za promjenu bilo nekih dešavanja :)))

8. A ja mislila da je meni bio buran dan.. :)

9. hahahah, dede nam i ti prepričaj... ja sam svoje sažeo maksimalno... odavno nisam doivio veći cirkus ko danas...

10. oke, u čiji klan da subacim?
    ili ipak da budem van men armi lolo

11. Manijače, možeš da budeš uz Burija kojeg podržavamo Cokulić, ja, Sitizen, Mar... a možda i još neko, ne znam sad tačno :)

12. AJDE IDI DRUGOME, JA IMAM SVOJE DRUGOVE...

NEMA DRUGOG, MI DOMINIRAMO, OSTALI SU TALAŠIKA...

13. U drugom imaš Penzionera i Sakso... A imaš i Jacku koju podržava Dub, a tu je negde i Kika kao samostalni kandidat... :)
    Buri, pusti čoveka da odabere :)

14. jest, pa da odabere pogrešne, pa poslije na nas upire prstom i kaže da smo ga prevarili...

15. Joj, sad bila na Pinku ona Jelena Tinska, izlupeta se žena za sve pare... Kaže da je u celibatu od 2000. godine, mhm, kako da ne :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.