Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jao, da... A spavalo mi se pre nekih sat, dva i sad se razbudih...
Isto! :) Ali moram da ustanem baš rano. Idem da pokušam. Od sutra ću već moći duže da se kuckam ovde. Do pobede! :)) Laku noć. :)
Laku noć :) Do pobede! :)
Dobro jutro! Naravno da nema nikog u ovo doba! :)
ima mene naravski...
žene iz koalicije, jesam ja fino nudio dogovor, a? e'o još stoji otvoren poziv, nači ja i DUPLI legenda i vas dvije, al' morate smisliti naziv koalicije... i tako
Sakso kako je u Banskoj? Meni je Pamporovo VRH, ali sam čuo da ni tamo nije loše. Jel se tu ide nekom gondolom do ski staza? To mi se ne sviđa , ovde u Pamporovu pravo iz hotela na stazu...
ЈА ДОШО, НАПРЕД БУРИ!
JA SOLIRAM!!!
Evo mene!!!
Produži, autsajderu.
БУРИ ЈЕ ШАМПИОН!
Decoooo ne zaboravite da je ko je na vlasti...
Ne još dugo penzose.
Ja ću da budem ovakav deda !:-)))
http://www.smesniklipovi.com/2011/03/01/deda-umesto-lekova-popio-exxxtasy/
БУРИ И ЈА ШАМПИОНИ !
Vrh je! Ide se gondolom, skoro do vrha planine, pa odatle imaš staza i staza...Uređenost staza se ne razlikuje mnogo od Francuske i Italije!
Pobedaaa!
Kako je ovo postalo predvidivo! FMN radi noćnu smenu, ja jutarnju! :)
U pravu si, Sakso, totalno predvidivo :)) Šta radi bebac? :)
Sad sam je stavila na spavanje...Malo mira i tišine :) Zeza, prohodava, puče mi kičma :)