![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jao, da... A spavalo mi se pre nekih sat, dva i sad se razbudih...
Isto! :) Ali moram da ustanem baš rano. Idem da pokušam. Od sutra ću već moći duže da se kuckam ovde. Do pobede! :)) Laku noć. :)
Laku noć :) Do pobede! :)
Dobro jutro! Naravno da nema nikog u ovo doba! :)
ima mene naravski...
žene iz koalicije, jesam ja fino nudio dogovor, a? e'o još stoji otvoren poziv, nači ja i DUPLI legenda i vas dvije, al' morate smisliti naziv koalicije... i tako
Sakso kako je u Banskoj? Meni je Pamporovo VRH, ali sam čuo da ni tamo nije loše. Jel se tu ide nekom gondolom do ski staza? To mi se ne sviđa , ovde u Pamporovu pravo iz hotela na stazu...
ЈА ДОШО, НАПРЕД БУРИ!
JA SOLIRAM!!!
Evo mene!!!
Produži, autsajderu.
БУРИ ЈЕ ШАМПИОН!
Decoooo ne zaboravite da je ko je na vlasti...
Ne još dugo penzose.
Ja ću da budem ovakav deda !:-)))
http://www.smesniklipovi.com/2011/03/01/deda-umesto-lekova-popio-exxxtasy/
БУРИ И ЈА ШАМПИОНИ !
Vrh je! Ide se gondolom, skoro do vrha planine, pa odatle imaš staza i staza...Uređenost staza se ne razlikuje mnogo od Francuske i Italije!
Pobedaaa!
Kako je ovo postalo predvidivo! FMN radi noćnu smenu, ja jutarnju! :)
U pravu si, Sakso, totalno predvidivo :)) Šta radi bebac? :)
Sad sam je stavila na spavanje...Malo mira i tišine :) Zeza, prohodava, puče mi kičma :)