![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da pričaš umeš, a da kuvaš n'umeš pa mora neko drugi, jel? :))
I obratila sam se... Odgovorio mi nisi, ako smem da primetim. :) Ti si jedna raspuštena banda, znaš! :))
A i ja se smaram kući, čitala malo, malo petljala sa Avonom, sad došla da vidim ima li koga ovde i tako. :)
Aha... A jesi učlanjena? Ja sam u Oriflejmu, skoro se učlanila :) Al' nisam neki trgovac, ne umem da ubeđujem ljude :))
За своје године одлично кувам :)
Mene je drugarica navukla na taj Oriflejm, a tamo su samo lepe slike, nije ono jeftinije. Ćao drugari! :)
E da, rekao je Buri da moramo da smislimo naziv koalicije da bi nas podržao. Šta mislite: TOPLINA U SRCU, POSLEDNJI NA KRAJU ili ipak POBEĐUJEMO SVAKI DAN JER SMO LEPI? Kako vam se čini, ima li još predloga? :))
Вазда смо задњи, ал' вазда смо и најљепши!
ЗА БУРИЈА!
Može i ovo. POSLEDNJI I LEPI, BLAGO NAMA!!! Jedino malo podsećamo na Smareta, što i ne mora biti tako loše, ipak je on mod, zaključaće možda. Da, taktika. ;)
Видиш како размишљаш, ја пустим смарету пвт и он закључа. Само нек смо задњи !
Jesam učlanjena. Nisam ni ja za ubeđivanje. Ja tako nosam katalog za sobom, pa ako kome zatreba. Imam 5,6 stalnih, oni mi se obraduju ko da džabe delim, ostalo ko se zakači.
A Oriflejm nisam nikad volela, uvek me nervirao onaj nezgrapan format kataloga. :))
marcipan, ti si baš opasan kandidat za pobedu kad god se raspiše nova teme, jel? :))
Cipeliću, onda povlačim reč! Ali nemo' nas teraš u kuhinju, mi smo fiiiine, i kad treba odemo same! :)
Jel tako devojke? :))
A šta znam, ja poručim kad mi nešto treba i ako još neko hoće, ne mogu da se smaram da idem okolo i ubeđujem ljude :)
Tako je! :) Znamo mi kad i šta treba, Cipeliću, ništa se ti ne brini ;)
Ma ja podržavam Forget, ali u koaliciji je i Buri, njegov dupli Devetar. A da uvek imam entuzijazma za pobedu, imam! Ovog puta idemo na šarm i lepotu, pamet nam je smetala prošla dva puta, kontam. :))
A i kozmetika se uklapa u to, vidiš, Forget ima iskustva, ne sarađujem sa amaterima! :)))
Jaaooooo, kad te vidi Šalabajzer šta si rekla! Samo kad te vidi!!! :)))
A ako ćete da sarađujete sa Smaretom, moraće te naglasiti da ma koliko ste vi lepi, one je ipak za dvije nijanse ljepši! Inače ništa od vašeg poslovanja... :)
Треба ли да опет организујем маркетинг, банере и рекламе ?
А како нам се зове коалиција и кога подржавамо ?
Mar, ja i nisam baš talična, dve kampanje i ništa ne bi od pobede :)) Možda ipak tebe da podržimo :) Ili mlađanog Cokulića :)
Jacka, naravno, Smaretu se mora dati do znanja da je po ljepoti za klasu ispred svih! :)
Neće da škodi, i da promovišemo lepotu učesnika. A koalicija neka bude LEPI ALI ZA DVE NIJANSE MANJE OD MODERATORA KOJI ĆE DA ZAKLJUČA TAKO DA BUDEMO POSLEDNJI. Dobro, može i kraće da bude, ali da se suština naglasi. :)
Ma ne treba kraća, ovo je odlično!
Marcipan, ti da se uvališ u Skupštinu, Srbiji bi svanulo!!! :)
Немојте мене на овој теми, идемо да подржимо бурија, он је Крајишник то еј одма 2 бода више + наша љепота + маркетинг и добијамо :)
Pa rekla sam da je šarmirao Stefana Kostića, šta fali. :)))
Mene nemojte, ako nećeš tebe, Forget, može Cokulić, ili Buri, ja nemam ništa protiv. :)
E Jacka, govorim ja to sve vreme, ali nema ko da sluša. :))
Ajde onda Burija :))
Дајте ми идеје за пјесме и рекламе
ДА ПОБЈЕДИМО
To!!! Vidite, tako se pobeđuje!
BURI ZAJEDNO SA NAMA NAJLEPŠI, I... ZAKLJUČAVANJE!