Prijava

Ovo su verovatno mnogi predlagali, ali mislim da je sad idealno vreme da se podsetimo ovog odličnog predloga pošto je u toku uvođenje nekih novina na sajtu.

Dakle, ako uđem u profil neke osobe i njene postove na forumu, klikom na autora da te odvede do NJEGOVOG poslednjeg posta u toj temi, a ne poslednjeg posta u temi uopšte. Mnogo bi bilo korisno ovo uvesti, a pritom i nije zahtevno.

I drugi predlog: pošto ima mnogo postera i mnogo đubara, valjalo bi uvesti posterskog moderatora. A šta je to konkretno? Može samo da briše neodobrene postere i to je sve što on može. Nikakvo odabiranje, skidanje hejta, pristup modforumu, ništa, dakle, samo brisanje đubara. Oni bi se dosta češće menjali od ovih normalnih moderatora i to je otprilike to. A ko bi to bio i na koliko bi se menjali (ja bih to stavio jednom u par meseci), to je na kaizenu.

Ovo za forum je veoma praktičan predlog, meni je to smetalo i falilo, ali sam zaboravio da predložim. Svaka čast, Peksonije!

Već vidim sadašnje apsolutne moderatore (postera, definicija, himenova emo cava i sudbine moje babe Mare) kako tipkaju kontra-argumente uvođenju funkcije posterskog moderatora. U njihovu apsolutnu moć se ne dira, ne žele ukidanje rojalskih povlastica pretnjom kliktanjem na ban dugme kad ih neko u diskusiji razapne k'o Bambija na ledu :D

Е ово је добра ствар, оне који стижу на пријави и оне неквалитетне да се бришу они :)

Najzad i to da se resi sa forumom. Moglo bi se resiti i online lista na cetu.
Podrzavam predlog za poster moderatora, to bi valjda ocistilo malo sajt od gluposti. Malo bi izgledao kulturniji ako bi se te fejzbuk poster gluposti izbacile

↑ Тебе треба трајно бановати.

Но, што се тиче предлога. Довољно је да кажем - за и за.

Mislim da je ova ideja za forum bila odradjena na novoj verziji .. to bi bilo super ..ZA!
A što se drugog predloga tiče ... neka postave tebe da brišeš ta govna lolo :;)

Ovo prvo je olična ideja, bilo bi dobro da postoji lista postova po temama, nedavno sam tražio nešto što sam pisao ranije i nisam mogao da nađem. Znam da je "tamo negde" al nisam pao s marsa da pregledam teme od 10+ strana i tražim svoj post.

Ovim drugim meni lično na kraj pameti ne bi bilo da se bavim ali možda bi neko i hteo ako se ponude određene povlastice.

A što se drugog predloga tiče ... neka postave tebe da brišeš ta govna lolo ;)

Neka hvala, ima ljudi koji to žele da rade. :)

Kao ja na primer. :)

Ja ovih dana očekujem poziv od kajzena..
I očekujem ovakav razgovor:
http://i27.servimg.com/u/f27/16/47/01/45/smart10.png

Ne vidi se slika ili šta si već hteo da postaviš :)

Već vidim sadašnje apsolutne moderatore (postera, definicija, himenova emo cava i sudbine moje babe Mare) kako tipkaju kontra-argumente uvođenju funkcije posterskog moderatora.

ili ja imam neki bag pa to ne vidim, ili smo te apsolutno iskulirali, zlolo :)

Колико се ја сећам, реко каизен да није проблем да се уведе ово, требало је у нову верзију да убаци, али може лако и у ову. Мада не бих држао себе за реч.

ili ja imam neki bag pa to ne vidim, ili smo te apsolutno iskulirali, zlolo :)

Kad ste pročitali moj post, pobrisali odma' što se krenuli da pišete u novom tabu ;-)

da, i sad grizemo tastaturu što ne možemo to da napišemo, a izgaramo od želje da dokažemo svoju apsolutnu moćnu rojalnost; jao kakva duševna razdiranja trpimo zbog tebe nisi svjestan, proklet bio!
:)

da, i sad grizemo tastaturu što ne možemo to da napišemo, a izgaramo od želje da dokažemo svoju apsolutnu moćnu rojalnost; jao kakva duševna razdiranja trpimo zbog tebe nisi svjestan, proklet bio!
:)

Ah, umem biti takav zajebant i paor, vaša rojalnosti ;-)

Kao ja na primer. :)

Vukice21, prvo se dokaži sa svojim kvalitetnim definicijama i posterima pa onda možeš da tražiš da budeš mod. Kako ćeš ti da znaš da oceniš dal je neka defka dojajna ako nemaš nekog posebnog ukusa sa defke?

Prvi predlog je odličan, ja sam za. Drugi predlog me ne zanima, ali sam za.