Хуманитарне акције

1. jel sam ja loš čovek ako kažem da me humanitarne akcije ne zanimaju?

2. Ne znam da li si loš, ali si vrlo iskren.

3. E vako, pošto danas prvi put idem u poštu, kako i šta da uplatim? Msm kako da kažem lolo ? Malo sam glup.
    Hajte brzo, još malo krećem u školu pa mi je usput.

4. Bolje idi u Komercijalnu banku ako mozes...
    Za uplatu su ti dovoljni ime i prezime primaoca, adresa i broj racuna... U nekim slucajevima imas pozive na broj i oni su istaknuti...

5. Ja ne verujem u to sranje sa Tijanom... Juče keva poslala poruku, izbacio joj fon da je pogrešan format, a skinuli su joj kredit.

LOPOVI!!!

6. ...pošto danas prvi put idem u poštu, kako i šta da uplatim?

Напишеш на неком папиру Тијана Огњановић, Розе Луксембург 35, 11000 Београд, 205-9011004816395-73, и предаш на шалтер на коме пише
    Уплата-Исплата. И кажеш колико уплаћујеш. Службеница ће да попуни један налог за уплату, ти потпишеш, и готово. У Пошти наплаћују 35 динара провизије, мислим да је за уплате преко 1000 динара и већа провизија.

7. Ovaj broj su danas izbacili na sajtu vezanom za Tijanu:
    http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c167.0.403.403/p403x403/558114_170665929755622_2140274095_n.jpg

Saljite na ovaj broj jer samo za njega 100% znamo da sve ide njoj.

8. Zasto imam osecaj da ce uskoro ispasti neke ogromne kolicine malverzacija oko ovih humanitarnih akcija?
    Prosto ce neko doci i pucati u celo humanitarnim akcijama!

9. Muss, a šta misliš da je radila Katarina Rebrača?
    Inače, pokido bih glave bez jebemti takvima koji koriste ovako nešto da bi ovajdili.

10. Nije prevara. Ovo je jos jedno drvo u šumi u kojoj se krije priznjanje Tačijevog Kosova. Trebali bi stalno da pratimo kome treba pomoć. Kao što stalno pratimo kolumne Jelene Karleuše.

11. Najsigurnije je u banci, pošti uplatiti, bojim se da Telekomi uzimaju dio kolača sebi... sram da ih bude... A možda i griješim, nek me neko ispravi...

12. Ima dece kojima su roditelji dali sve pare za lekove, pa nisu platili račune. Umiru pod svetlošću sveće u hladnim sobama. Dok njihove sestre i braća idu gladna u školu, gde njihovi drugari neće da podele kiflu sa njima.
    Ima ih puno. Imaju državne službe, koje znaju za njih. Ali je informativni sistem države truo poput sistema raspodele dobara.

13. http://www.peticije24.com/drzavo_plati_srce_tijani Ima neka peticija da se potpiše da država plati srce Tijani, vidim da već ima puno potpisa 3,300

14. Какве су легенде Тео и Крле, свака им част!Сав поносан док читам вест!

15. Skupismo danas ja i ortaci 30 eura, sjutra ću uplatit

16. ja bih da se zahvalim svima.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.