Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Uz kurac, pazl se zaigrao sa tehizom pa došao na vukajliju.
Ја не верујем шта се догађа, постаје ми пресмешно... Изгубио сам преко 600 ммра, и наставља и даље да пада...:Д
Просто невероватно, еј.... Као да стално играм са иста 4 лика, просто да не поверује човек...:Д
os mi das profil jedan dan da igram jebote
trajharduj brate, seri se tamo, uzimaj heroje sa kojima ćeš da se nafarmaš i solo dobiješ
Ма није у томе поента Кобе, већ је поента како ме брате неће... Јеботе, одиграм са дубом 2-3, лагано их ољуштимо, усерем их са мида све... Ео он може да потврди...
Одем соло да играм, не могу да опепелим шта год да узмем, јеботе, играм са фантомком, нафармам се солидно, направим стрик леп, све иде, али џаба, друга страна остави вивера да фарма ем га расфида лепо, лик дође са мкб, критом, линкеном, батерфлајем и дивајном... ГГ ВП ЕЗ...
Као да ми стално падају једни те исти ретарди... Молим по 2 сата да пушују, и неће смрадови, невероватно, као да желе да изгубе...
Ja sam pao sa 2800 na 2200 baš zbog toga. Aj sad da se ne proseravam, jedno četvrtinu partija sam ja lično zasr'o, ali sve ostalo je bilo isključivo zbog ovoga što Cukerberg priča.
Samo kad bih mogao da jebeno utuvim sebi u glavudžu da taj jebeni mmr kurcu ne znači, sve bi bilo do jaja. Ja kad igram normalan meč, u 80% slučajeva se ne iznerviram kad izgubim. Kad igram šugavi renkt, stalno se jebeno nerviram.
Ja jesam nubara, ali kad vidim kakvi mi likovi padaju kad igram to šugavo govno, tačno mi dođe da ih išutiram macolom.
Sinovi tuge, jel realno da sam bogalj jebeni da ne znam dudjem u garenu? Nisam igrao jedno 5 meseci, upalim je i sad mi nema nicega sem profila, ne znam kako dudjem u gejm, koji kurac...
EDIT: Ima neko sranje show game list, ali kad kliknem apsolutno nista se ne pojavljuje
Jebi ga, lijepo se izorganizujemo i igramo u partiju ko ljudi.
Ne radi ti Garena vise...:(
ocigledno da se ne mozemo organizovati dube, lepo napisem nedelju dana ranije da se javi ko hoce, ljudi pisu u nedelju u ponoc e ja mogu.
lepri se nadrkao bez razloga, ja nisam igrao jer je dogovor bio neki 5 na 5 lobby ili bar 5 stack a bilo bi nas troje ono.
Ja sam odigrao 1 partiju sa vukajlijasima i meni dosta.
Btw bio sam najbolji поњњ
DODJITE NA RGC LJUDI IMA ANTI CHEAT NEMA HAKA VISE AHAKAHAKAHAKHKAHAKHAKA
ubicu se igram na onu kameru 1600 a navika na 3000 qq qq
Banjo najjaci igrac u CG sig
Kolko ovaj banjo sere, ne kapiram kako ga ne smori, niko ga ne jebe 2%.. sem evo mene ..
Btw što se tiče igre u nedelju sam bio tu, ne kapiram kako ste došli do toga da ja "ne mogu" ...
A kolko me boli kurac za rank, to neću ni da pričam ..
ne seri ti
Banjo najjaci igrac u CG sig
važi, ok
JA JEBEM
A dota player and a lol player walks into a bar.
The dota player says "lol sucks"
The lol player couldnt deny.
Hahahaha.
Auuuuu!!! Prejak!!!:D
Why can't Americans play Dota?
.
.
.
They're bad at defending towers.