Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hey bby, how about we relocate to your place? ;)))))))))
hehe, dota šale hehe
Sven asked Juggernaut for a Tango...
... but all he got was a Blade Dance.
Why did Axe check his phone?
He missed a call
What does Crystal Maiden become after giving first blood?
Just Crystal.
Дал сам бре толики пићглу да сам отворио бандл, и да сад не могу да трејдам ни један ајтем...лол
Само ми реците да је трејдабл пре отварања и да скочим са терасе да ме изеде кер натенане...
ЕДИТ:
Бтњ, у питању је бандл од ивента са фантом асесинком, да се разумеееемо...
pricaj srpski brate mozda ti i pomognem
Па видиш да је почео овај немезис ивент, са фантом асесинком?
Е па, ако има аркану, блаблабла, небитно, онда на крају меча имаш шансу да добијеш неки сет, али у пакету са лоад скрином, или чиме већ, како који сет...
Е па, ја сам добио тај пакет сет, и отворио сам, па ме занима, да ли је могао да се трејда пре тога или јок море? Дал сам пићглу што сам отварао или могу мирно да спавам нано, све је закључано, моје срце није кључ од капије?
svakako nije trejdabl, opusteno
nije nije, nisi se zajebo
Отворио бих један логор посебно за доташе. Страшно какав људски шкарт.
Bravo.
Отворио бих један логор посебно за доташе. Страшно какав људски шкарт.
http://static-cdn.jtvnw.net/jtv_user_pictures/chansub-global-emoticon-18be1a297459453f-36x30.png
Igram s likom(inace je neki rendom srbin) koji je lajfstileru u dzungli pravio midas u 8. minutu a potom iso na sedou blejd.Strasno kolki kretena ima
Ogma pičko ja evo godinu dana u pirotu a ti ni pivo da platiš!
kad sam ti se javio kad si bio u fres a ti me samo pogledao i iskulirao skapirao sam da nisam dovoljno kul da izadjem s tobom lol
Ložiš me?
bio si s dvojicom-trojicom
Deki uleteo u lovu ne poznaje nikog
Evo sam u euforiji ali kafiću pa đido.