U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ogre je prejeben support a što je najgore do late gejma je toliko moćan da iako igraš sa rusima možeš da pobjediš. Samo da ima mane i mekanism i to je to.
WD najjači, imam najbolji skor sa njim, 12-1.
edit: dotu nije pravio blizard već, da ih tako nazovem "šačica entuzijasta". mada si to verovatno i shvatio iz prvog dela mog posta. dota je samo napravljena kao scenario na platformi blizardovog warcrafta.
jedan od razloga zašto je valve preuzeo dotu je zato što je blizard icefrogu na predlog da se napravi dota 2 rekao "puši kurac, mi pravimo novi diablo"
Нисам знао све ове детаље. Обогатише се људи на глупост. Углавном имао сам дугу паузу што се тиче пикања доте и од скора опет крено да цепам. Доту 2 наравно. Било ми тешко да се навикнем на графику, било све некако превише шарено и конфузно, сад је већ ок. Погађам стрелом у зеницу ока, хватам кукама наслепо кроз шуму и тако то.
http://i.imgur.com/NWSUMXp.jpg
hahaha hidrogene respect za KAPPA glavatar :D
We need to increase the KPM! Kappa
Pao mi sistem, i kad sam dizao sve opet, zaboravih sifru stima (bilo je automatski logovanje), pa predjem na lol, objasnim, i vratim se na dotu evo bas danas, krecem izpocetka.
ima li neka fora nova, osim izgubljene, livane, i dobijene partije, ima li neki rank i to?
Imas na foru nivo profila,od prvog pa do ko zna kojeg,i na osnovu tog nivoa te mece u mec sa ljudima,da ne bude nubara koji su danas instalirali dotu (uz duzno postovanje) igraju sa likovima koji pikaju dotu suranes godina.E sad,apdejtovi su dosta stvari promenili sto se magija tice,ali u sustini,svaki heroj je manje vise (manje) isti.
I btw,najjaci kombo je tajdov ulti plus kunkara brod :D
Keepo
do jaja kombo je
vakum dark sira, uulti one svinje sto pravi zemljotres, tauren, da , ili umesto njega moze es, stan + ulti na tu skupljenu gomilu dark sira, i onda venomanser ulti i rak. ili umesto venoma moze vič doktor, stan, kletva i ulti
Zapravo, najavili su da će ga ubaciti, izbacili su koncept art za njega i pit lorda odavno, zna se kako treba da izgledaju, samo čekaj
Nešto ne verujem da je najjači kad sklopiš BKB...
Nema tu najjačih heroja. Svaki je koristan na svoj način. Samo neko igra bolje s jednim, neko s drugim itd.
Ja sam pro.
suport
xD
иди нахои пиздец шука шука
Imače suka je mid ako niste znali xD
kad god mi ruja kaže suka ja odem na mid, tako se osećam bolje
ubr, obožavam da igram dotu sa Čakovim burazerom ahahaha ne prođe partija u kojoj 2 puta ne popizdi na mene
Какав мид шука, не знаш говорит па руски итс обвиоус.