Dota 2

1. vakum dark sira, uulti one svinje sto pravi zemljotres,
    tauren, da , ili umesto njega moze es, stan + ulti na tu
    skupljenu gomilu dark sira, i onda venomanser ulti i rak.
    ili umesto venoma moze vič doktor, stan, kletva i ulti

Dosta su vakum i ulti od "zeca" (Dark Seer prim. aut.), i ulti od Nevermora, vala dosta i to

2. а јесте, ал сте нарибали јебени комбо сад. узми буђаву енигму, поклопи их петорицом ултијем, баци лич улти, кад прође енигмин, дође тајд и баци улти, лич у међувремену склопио рифрешер и баци опет, и у међувремену натрче вич доктор и кунта и баце улти ох луке тит гоу и залети се лајфстилер и узме даблкил

3. Najprostiji kombo od 2 heroja je Dark Seer ulti +vakum i Nevermore ulti, to je ono najjednostavniji kombo i svi ostali nek samo ispucaju po jednu magiju to je dovoljno da se odere u tim fajtu.

4. Играње на комбо ултије је најциганскија фора икад, поред играња на пушање са нејчр профетом.

5. pa ono jest malo ciganisanje da samo čekaš to ali jbg to je cilj igre, izabrati heroje koji u kombinacijama magija mogu da sataru protivnike ili eventualno pikovanje 4 ultra tank heroja i jedan hard keri i deri mićo dok keri ne napravi iteme.
    A NP je baš najciganskiji heroj, mada ni tinker ne zaostaje

6. Nema ciganskijih heroja od Techiesa i Baratruma, jebo pas mater onome ko ih je izmislio, zbog njih sam kupovao novi monitor, prosli sam slomio od besa.

7. Kako mislis najciganskijih?

8. Najciganskiji je jer od 15 minuta samo ide push sa strana, ili mid, nema ga nikako u fajtovima, samo bleji po šumi, izađe kada protivnici negdje pušuju, on na kontra stranu ode, radi bd obavezno, igram sam toliko puta i sa njim u timu i protiv njega, taj heroj bude u fajtu 2-3 puta i to je to. Osim ako je late gejm pa se prebudži sa itemima i ono osili se igrač pa ide sa njim ufajt, inače rijetko rijetko da ima neko da igra sa njim a da ne ide samo na mrtvi bd push, svi su na taj fazon da se zabijaju u šumu, da samo farmaju i da rade bd ili eventualno da ukradu neko ubistvo, kada nekome ostane runja hp-a.
    Sad ćeš ti reći "pa takav je heroj, to je svrha", znam ja to ali je pičkasto, to moraš priznati.

9. Necu reci :)
    Slabo se razumem, cak me je sramota i da ti kazem koliko sam partija dote odigrao. Ali zasto bas on ide bd? Zbog cega je toliko dobar za to?

10. Zbog toga što ima teleport na svakih 20 sekundi, zbog toga što može da stvori kripove, što mu ulti npr na lvl 16 maltene ubija sve kripove na mapi, ali uglavnom se radi bd sa njim jer ima teleport na svakih 20 sekundi (druga magija po redu) i što mu sklopiš Shadow blade i lagano izbjegne svaki genk, teleport mu ne moš prekinuti, samo možeš odložiti dok ne prođe stun ili tako nešto.
    Edit: teleportuje se bilo gdje na mapi, znači bilo koja tačka na mapi, nije onaj klasični teleport na kule ili sa boots of travel da se može teleportovati na kripove nego bukvalno bilo gdje.

11. puppet pročitaj gore edit što sam stavio za teleport, to je najbitnije

12. hahaha
    Moram to sutra da probam.

Nema ciganskijih heroja od Techiesa i Baratruma,

Ovo tvoj citat, ali sta je fora sa njima? Mozes li i to da mi objasnis?

13. Da, to sam skontao. Al bode mi nesto forum. Rifresujem i stalno pise da si ti poslednji postovao, a ne ja.

14. sa je fora sa njima? Mozes li i to da mi objasnis?

E zaspa sam sinoc, eo odgovora
    TECHIES
    Krene gejm, zaboravis da imaju jebenog minera, prva prevlaka pretrpana minama, umres.
    Onda popizdis i krenes na njega, naletis na jos koju minu, on se ubije, ti umres.
    Onda kreces gank sa jos dva lika, svratis da pokupis runu, on te skonta i detonira bombe, umres.
    Mass fight, vi vodite, kad ono, stasis trap, samo se okrenu i iskutlaju vas, umres.
    I onda kao npr ja, dobijes nervni slom zbog igrice i razbijes ekran sakom.

SPIRIT BREAKER
    Na tebe se zalece bik sa fenjerom k'o da mu matador mase crvenim cebetom pred ocima, zakuca te glavom, okadi te kandilom par puta, pa krene da rice i odjednom ti se pojavi iza ledja i prepolovi te.
    Za iteme je dosta samo Madness i BKB, i onda jebe kevu

15. Jebće vas veno suport

16. póšto mi laguje najstrašngpgje volim digram sa venom pustim guje ulti i prvu i atek muv RAMPAGE!

17. Ahahahahahha deky zmija !!!
    A šta misliš o kanalskom pacovu Vajperu?

18. Vajpera i Invokera ne priznajem u heroje.

19. Oprasni, jebi ga, toliko si predrkan igrač dote, da ti je bitnije da 200 golda ostaviš u šteku za klejmor, nego da kupiš jebeni vard.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.