Dota 2

1. brate postoji još 20 heroja koje možeš tako da igraš. pritom ličov ulti se prilično lako izbegava, jako je teško da ga pogodiš uz maksimalnu iskorišćenost.

a i za arcane, mek, veil i aganim ti treba ukupno nekih 11 hiljada golda, što jedan lič jako retko može da nafarmuje.

2. mogao sam da ti kažem da si nub al ovako je lepše lololo

3. Ako se ja pitam od ovih sa kojim sam imao priliku igrati zna Blejk, Cak nesto slabije al je dobar, muss ne prati igru, fejluje i to je to manje vise. Sa ostalima nisam imao tu cast.

I zasto arcane lichu? Kao supportujes ostale ili? Ja mu ni ne zavrsim boots, uzmem samo obicne ima dovoljno ms-a da se ne moras cimati, ides meku wardujes smoukujes dastujes to je to kaki kurac refresher. Uzmes agha, veil eventualno al ni to ne mora toliko.

4. Jel moze da se spektejtuje neka obicna partija? Recimo ta vasa.

5. Moze svaka, samo ti treba sifra ili kako to vec funkcionise.

6. najlakše je da dodaš na stimu nekog ko igra, i onda ga ispratiš direktno u doti i gledaš

7. Hocu da gledam vas kad budete igrali :)

8. Ja sam tek peti lvl na ovome, nesto mi nije prezanimljivo mozda sto me rusi guze dosta cesto. Uspio sam da pokapiram ko je koji heroj pa su stvari sad malo bolje al ipak ne igram previse.

9. Ko uspije sa ličom da igra support i da sklopi meku, skepter i veil, ja mu kapu skidam (osim ako nije partija 90+ minuta).

10. ја сам склопио меканизм, аркејн бутс и вејл (партија од 50 минута), а овај у овом клипу му све склопио

иначе то да сам нуб јесам, одигро сам засад 3 партије само, не рачунајући десетак ових са ботовима

ареи то ти побошљава улти скоро сваког хероја, пише у опису кад пређеш мишем оно апгрејдабл бај агонимс сцептер

11. Jest, ja kažem još i skepter da sklopiš i da igraš full support, skidam kapu ko to uspije a da nije neka kineska partija od preko 70-80 minuta.
    Ne zaleći se sa skepterom, ne pravi se svakom heroju skepter, npr liču nemaš potrebe, gyrocopteru ni pod razno ne praviti skepter, nature prophetu ne praviti skepter, rubicku.. ne znam još tih napamet kome se ne pravi...

12. Eo remac, igracu ja licha, ako sklopim sve to i plus jedan item, odaberes mi nesto? :D
    Inace, imate li i vi problem sa dotom? Apdejt iznova i iznova?

13. Inace, rubicku je skepter potpuno okej, mada dosta zavisi od protivnickih heroja

14. Ma 'de ja znam da igram Arei, jesi lud.
    Od ovih s Vuke s kojima sam igrao, Remac igra najbolje, ali je fora što nas stvarno ima dosta koji smo tu negde, tj. solidno igramo.
    Inače, najviše na svetu mrzim da igram ap gde mi dođu one najgore ruske pederčine i pikuju fazon Profita, Lensera, Vorloka, Magnusa i Liča i onda na kraju partije napišu izi. Jebena govna najodvratnija. Ili još gore, kad igram u ekipi s tim govnima i ne kupe nijedan jebeni vard za ceo jebeni gejm! Kad bi neko napravio filter za Ruse, to bi bio najjači izum još od višefazne struje.
    A sklopiti arkejn Liču je k'o da si isti sklopio Lajonu. Niđe veze. A ta priča kao da si suport, pa u dobrom timu bi trebalo da imaš bar 2 suporta, tako da taj drugi uvek može da sklopi arkanu.
    Što se tiče Liča i farmanja, i meni je stvarno jako teško da mu čak i skepter sklopim, a kamoli i to i meku i još da glumim suporta. Jebiga, ne znam da igram s njim.

ne znam još tih napamet kome se ne pravi...

Void, pa 10 mesta prazno, pa tek onda svi ostali. :D

15. Kobe ako imaš do jaja ultije da kradeš sa rubickom onda je ok donekle napraviti skepter njemu ali znaš kada ćeš ti skupiti sa rubickom to, sa onim siromašnim magijama što ima a sa lichom sa full supportom teško da ćeš to ikada skupiti, može se skupiti da farmaš ti a ne keri, da ubijaš ti a ne keri, ali cilj nije to, valjda keri treba da se farma ko lud i kasnije da svi gledate kako on roka i uz to da partija traje kineski dugo :)
    A void, može se voidu svašta sklopiti ako se zajebava, gledao sam one profesionalce koji se zajebavaju na pubu pa mu sklopi i skepter i refrešer i ide tako po mapi i zajebavaju se i još i dobiju opušteno te partije. :)

16. A void, može se voidu svašta sklopiti ako se zajebava

Pa pazi, ako ćemo tom logikom, ja sam juče Skaju uzeo hajperston i napravio kritikal. xD
    A radijaciju ne znam kome nisam sklopio. Mislim da nisam Vorloku. I Liču možda. xD

17. На знам какве ви нубарске партије играте, али на Личу могу да се узму патике, мека и септер за 30 минута ладно. Плус вардови.

18. Greh je uzimati gyrou agha, phase boots/treads (ja preferiram phase jer nema nesto dmga i lakse je farmovati) aquilla, wand, bkb
    buriza/manta, butter, divine. E da ubaciti helm tu negde pre bkba. Ukljucis flek kenon i samo pucas.

19. Mogu Cace ako ne umires i radis svoj posao kvalitetno. Na assist dobijes golda za pola killa tako da komotno mozes. Nije lose uzeti mu i midas ako imas dobar pocetak, to je sad neki novi fazon, ako preokrenu partiju pa ti ne bude islo uvek imas midas da bacas i wardujes. Mada to je i bacanje para, za te dve hiljade mos imati skoro celu meku, pola aghanimsa tako da ko voli nek izvoli.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.