Ето тих првих 5 горе против рецимо мене, тебе, Декија и још двојице.
Мада то је нереално, била би премија да се скупи нас 5 укупно за неки клан вор или неки дивљи пуб меч против браће Руса рецимо.
Нисам играо те тимске партије годину дана, волео бих да се подсетим..
mada sam i dalje pri tezi da je nerealno da igramo išta osim divljeg pub meča, iz prostog razloga što je potrebno dosta vremena da se iskristališe neka ekipica (ili dve), da se podeli ko će da igra koju poziciju u timu i da se sve to sinhronizuje i iskalibriše, da bi ličilo na nešto.
Pa prvo bi valjalo grupu na steamu kao što je za hidden bilo
jebeno je, ipak se igra 5v5 a ne svako za sebe, ne verujem da nas ima dovoljno :D
Musaši, leprikon, blake grifin, ludi čak, uro5h, ja, to je što znam da igraju sa vukajlije dotu.
khm khm
Ето тих првих 5 горе против рецимо мене, тебе, Декија и још двојице.
Мада то је нереално, била би премија да се скупи нас 5 укупно за неки клан вор или неки дивљи пуб меч против браће Руса рецимо.
Нисам играо те тимске партије годину дана, волео бих да се подсетим..
Играли смо брат, Куки, два ортака, Лепри и ја стално. Скоро увек нас је било пет. Јш кад буду ту Мусаши, Деки и још пар људи, увек ће бити људи доста.
peglam i ja
Igram i ja, samo sam još uvek na nub nivou.
ajd pravite grupicu na stimu onda, pa da sredimo nešto. mada meni ide ispitni rok, nema dote do 14. februara, da ne kažem Valentinovog xexe
mada sam i dalje pri tezi da je nerealno da igramo išta osim divljeg pub meča, iz prostog razloga što je potrebno dosta vremena da se iskristališe neka ekipica (ili dve), da se podeli ko će da igra koju poziciju u timu i da se sve to sinhronizuje i iskalibriše, da bi ličilo na nešto.
Да, боље да се овако нас неколико договори преко стима, уђемо у групу и само фајнд рандом меч. Спрдње ради.
брате, мени мало глупо да играм са вама аматерима :/
Daj onda dotabuff link da vidimo koliki si pro.
el igrate smajt? el bi voleli digrate smajt?
лич поготово, мој човек
крено сам и ја да играм, ортаци ме навукли
бтњ лич и сенд кинг јебу
koji ste lvl?
Воид најјачи херој у игрици.
нисам игро с њим, преферирам ову двојицу а реално од лича нема бољег за крађу убистава а и за намештање јер је супорт херој, ако си тимски играч ко ја
скупиш му брате вејл оф дискорд и аганимс сцептер и могу да ти пуше курац сви
ал пре тога наравно аркејн бутс и меканизм
скупе се сви противнички хероји на једном месту, кад се бране нпр, пукнеш улти и боли те курац, гледаш само како падају
https://www.youtube.com/watch?v=PK-jExYoWKs
одгледајте ово