Dota 2

1. Па то и рачунам, идесе на харасовање и килове, нисам ни рачунао да са Личом фармаш.

2. АЈДЕ ДА ГА МЕРИМО!

3. ima li koga sad da igra?

4. да и ти вардови за лича, то сам заборавио
    личу се толико курац диже на вардове да има и војс респонд кад их купујеш

5. Daboda igrali sa mnom u timu a ja bio keri! DABODA!

6. Инт хероји су за жене и педере.

7. Scouser
    Инт хероји су за жене и педере.

Ne seri, nekro jebe, karam sa njim u svaku rupu

8. e aj dajte imena da vas dodam

9. Scouser sez

Инт хероји су за жене и педере.

Nemo' te fingerujem sa Lajonom.

10. nekro je meni vrlo loš heroj, ima super auru ali osim toga je malo ograničen. ulti mu je sjajan u nekim situacijama ali u 75% slučajeva služi samo da dovršiš heroja kog biste ionako nalupali=ukradeš kill

edit:

Nemo' te fingerujem sa Lajonom.

ovo. imam skor tipa 17-4 s njim :D

11. cekaj, lose?
    ne seri, uti je do jaja, posebno ako imaju dobru tenkcinu koju tuces pola sata, ukoliko mu skinete pola hapea, tu nekrofil stupa.

12. to jeste tačno ali je dosta teško da pogodiš tajming tog ultija da bi bio iole koristan, makar meni. na mestu nekra je meni dosta korisniji neki dobar stunner, recimo lion, venge, magi

inače pade mi na pamet da napravimo gildu u dota 2 clientu. nienna dodaj me pa ću odraditi to, polako ćemo da dodamo ostale

steamname: fluofreak92

13. i nekrov ulti ti plus ima stan, znaci ne mora da bude kil, dovoljno je sto ce usporiti hheroja ako nsita drugo, a plus uz to ima dobar range. dodao sam te

14. Obaveštavam vas sve da od danas počinje sa radom Vukajlija Dota 2 gilda. Dodajte me na steamu da vas poubacujem, pa već možemo da pikamo nekad.

http://i.imgur.com/5bCobDg.png

15. SUBE DODAJ MENE DODAJ MENE

16. nema ništa gomno debelo

17. meni se nesto ujebalo oko steam clouda.
    zna li neko sta da radim???
    krene da ucitava....ide valve i kad se pojavi logo, izbaci me i sere nesto o cloudu not find ili tako nesto.

sve je bilo u redu do jednog apdejta...i od tad..nista

18. pa reinstaliraj stim, mozda upali

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.