i mene je smarao tako, uzmi klikni jednu od one dve opcije, meni je uspelo. naslepo sam kliknuo, ne sećam se koju od dve, ali me ne smara već desetak dana :D
ne daje mi nikakve opcije, tj. ovo mi se desilo 2 puta. Prvi put kad mi se to pojavilo, kliknuo sam nesto dobro i posle ga nije bilo. Sada sam kliknuo onaj neki apload na komp ili sta vec.. i od tada ne radi.
ne znam šta da ti kažem, ja sam te prozorčiće krajnje iskulirao, tj. uvek sam kliktao bilo šta samo da mi se skloni, i ne smara me više, a dota radi. btw ko je sejo govedo? :D
јеботе сваки пут кад играм онлајн избаци ме и пише ЛОСТ КОНЕКШН ТУ СТИМ, сваки пут.
ево малопре сам играо са декијем и нијеном и исти курац, дисконектује ме
шта да радим јеботе
Pravio sam svoj acc reko da vise ne koristim tudji i smara me igrati na njemu jer su bas low partije, odigrao sam svega 3 gejma nemam zivaca da se zajebavam sa debilima i nabijam levele. Ne znam kako to funkcionise dodavanje, kapiram po useru na stimu, nezavisno od usera u doti. Ako sam pogodijo dodajte i mene ugrupu, beerandaren mi je ime.
i mene je smarao tako, uzmi klikni jednu od one dve opcije, meni je uspelo. naslepo sam kliknuo, ne sećam se koju od dve, ali me ne smara već desetak dana :D
ne daje mi nikakve opcije, tj. ovo mi se desilo 2 puta. Prvi put kad mi se to pojavilo, kliknuo sam nesto dobro i posle ga nije bilo. Sada sam kliknuo onaj neki apload na komp ili sta vec.. i od tada ne radi.
ne znam šta da ti kažem, ja sam te prozorčiće krajnje iskulirao, tj. uvek sam kliktao bilo šta samo da mi se skloni, i ne smara me više, a dota radi. btw ko je sejo govedo? :D
ma idi samo reinstaliraj
pa sejo govedo
ne čačkajte stim, sjeban je trenutno svima. mislim da rade nešto na serveru
http://steamcommunity.com/id/bogotac/
ADD ME :*
јеботе сваки пут кад играм онлајн избаци ме и пише ЛОСТ КОНЕКШН ТУ СТИМ, сваки пут.
ево малопре сам играо са декијем и нијеном и исти курац, дисконектује ме
шта да радим јеботе
Do stima je, i mene izbacilo par puta danas.
Kako ja glupi da se prijavim u ovaj sektaski klan, jesam jevrej i spijun ali nisam najgori? Mrzim stim.
a kako igraš dotu bez stima? :D
hahahah igram preko stima ali se na njemu ne snalazim da valja, ne znam kako da nadjem klan i sl a i tek sam peti lvl...
hahah pa koj će ti kurac klan :D kad odigraš jedno 2000 partija tek onda razmišljaš o bilo čemu ozbiljnom (:
ni ne treba mi nego za ovaj vukajlijin pitam.
To mi kaze....
a kad ucitava, instalira neki microsoft vc redlist.....
zna li neko staaaaa da raaadim..
Ja dotu ne igram, jer se sjebalo nesto na kompu i ne radi. Cekam da izadje ful verzija, do tad poducavam poljake lolu
Pravio sam svoj acc reko da vise ne koristim tudji i smara me igrati na njemu jer su bas low partije, odigrao sam svega 3 gejma nemam zivaca da se zajebavam sa debilima i nabijam levele. Ne znam kako to funkcionise dodavanje, kapiram po useru na stimu, nezavisno od usera u doti. Ako sam pogodijo dodajte i mene ugrupu, beerandaren mi je ime.
samo pusti da uplouduje ta sranja i meni je danas to izbacilo ja sačekao 2 min i gotovo posle igrao normalno
ma kaki....ne jebe
НЕ ВЈЕРУЈЕМ ЈАААААААААААААААААААААААААААААА У МИПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НИ ТАКВЕ КО ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ КРИПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
oce neko da koljemo veceras,tipa 9?