Dota 2

1. i mene je smarao tako, uzmi klikni jednu od one dve opcije, meni je uspelo. naslepo sam kliknuo, ne sećam se koju od dve, ali me ne smara već desetak dana :D

2. ne daje mi nikakve opcije, tj. ovo mi se desilo 2 puta. Prvi put kad mi se to pojavilo, kliknuo sam nesto dobro i posle ga nije bilo. Sada sam kliknuo onaj neki apload na komp ili sta vec.. i od tada ne radi.

3. ne znam šta da ti kažem, ja sam te prozorčiće krajnje iskulirao, tj. uvek sam kliktao bilo šta samo da mi se skloni, i ne smara me više, a dota radi. btw ko je sejo govedo? :D

4. ma idi samo reinstaliraj

pa sejo govedo

5. ne čačkajte stim, sjeban je trenutno svima. mislim da rade nešto na serveru

6. јеботе сваки пут кад играм онлајн избаци ме и пише ЛОСТ КОНЕКШН ТУ СТИМ, сваки пут.
    ево малопре сам играо са декијем и нијеном и исти курац, дисконектује ме
    шта да радим јеботе

7. Do stima je, i mene izbacilo par puta danas.

8. Kako ja glupi da se prijavim u ovaj sektaski klan, jesam jevrej i spijun ali nisam najgori? Mrzim stim.

9. a kako igraš dotu bez stima? :D

10. hahahah igram preko stima ali se na njemu ne snalazim da valja, ne znam kako da nadjem klan i sl a i tek sam peti lvl...

11. hahah pa koj će ti kurac klan :D kad odigraš jedno 2000 partija tek onda razmišljaš o bilo čemu ozbiljnom (:

12. ni ne treba mi nego za ovaj vukajlijin pitam.

13. could not load library client

To mi kaze....
    a kad ucitava, instalira neki microsoft vc redlist.....
    zna li neko staaaaa da raaadim..

14. Ja dotu ne igram, jer se sjebalo nesto na kompu i ne radi. Cekam da izadje ful verzija, do tad poducavam poljake lolu

15. Pravio sam svoj acc reko da vise ne koristim tudji i smara me igrati na njemu jer su bas low partije, odigrao sam svega 3 gejma nemam zivaca da se zajebavam sa debilima i nabijam levele. Ne znam kako to funkcionise dodavanje, kapiram po useru na stimu, nezavisno od usera u doti. Ako sam pogodijo dodajte i mene ugrupu, beerandaren mi je ime.

16. a kad ucitava, instalira neki microsoft vc redlist.....

samo pusti da uplouduje ta sranja i meni je danas to izbacilo ja sačekao 2 min i gotovo posle igrao normalno

17. НЕ ВЈЕРУЈЕМ ЈАААААААААААААААААААААААААААААА У МИПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

НИ ТАКВЕ КО ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ КРИПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

18. oce neko da koljemo veceras,tipa 9?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.