Reakcije

  1. само за првих 500,а после ћемо видети...

  2. Kaizene, jel znaš da danas počinje Veliki Post, jesi razmišljao da konsultuješ nekog duhovnika o tome vredi li na taj dan započinjati neki posao?
    Mada kapiram, Veliki post je Veliki posao, i doprinosi na kraju Velikim ciljem, tako da samo napred!

  3. e, kad ce ponovo da proradi ovo?

  4. забрана постављања реакција за целокупно чланство је од суштинског значаја за нормално функционисање како сајта тако и самих реакција. ако се уведу поени, онда ће бити молебана у најновијима тако да контам да је најбоље да буде везано за популарност. како постоје постерџије тако ће бити и реакционара који ће да спамују само њима а можда ће да настане и неки хибрид РЕАКЦИОПОСТЕРЏИЈА, па ћемо дизгинемо у воду брате мили.

  5. Ih kad navali masa reaktora... Treba stvarno ograničiti proizvodnju.

    Već sam predložila. :)

    Pozdrav kapetane obvijus. Baj d vej, NEŠ MODERISATI

  6. Mene zanima,(možda se već pisalo o tome ali mi muka da tražim) da li će reakcije uticati na rank??

  7. Sad sam ih pregledao većinu, pff, bilo je 100 puta boljih na temi.
    A onaj što je odabran gde ciklon objašnjava nekom novom vukajlašu je prekopiran baš sa teme.
    Jedino ne mogu da se setim dal je baš facafaca napravio taj gif na temi. Ako je on autor onda okej, ako je iskopirao onda mi više neće biti tolko kul lik

  8. Ako će ovo ostati na sajtu, onda neka samo prvih 500-1000 autora mogu praviti, jer će previše da koči, po mom skromnom mišljenju. Toliko od mene. Inače, podržavam sve što će privući tebi pare u džep, a nama humor.

  9. Pola je prekopirano od jednog jedinog, najvećeeg, najboljegg Šekoslava...

  10. pezose: jeste, faca je i tamo na temi napravio taj sa zyclonom i onaj sa kostićem, pa sam ga ja molila da ih prenese i u "reakcije" - nije kopir'o tuđe :)

    a što se tiče ovog ograničenja, ja sam potpuno za što veće ograničenje, bar u početku, jer će sada i svi stari autori i svi novi i svi koji će tek doći praviti reakcije, a kasnije će zanimanje (definidžija, barem) opasti. a kasnije da postoji neka granica, ali ne tako oštra kao u početku.

  11. apelujem na kajzena da na reakcijama vučici dozvoli stavljanje slika umesto gifova!!! :)

  12. Ih lemajo, što si tako nedolična? :)

  13. pravda za vučcu i slike!

    i nemojte prozivat' vučcu za moderisanje, evo rekla je da neće da bude mod, nego su svi sve pogrešno shvatili!

  14. Ubijena je draz i ovome, sad ce deca po ceo dan da cesljaju gifbin i da kace debilne komentare na dobre gifove na koje nehotice nabasaju.

    Sekoslav ostaje nezvanicni sampion!!!

    Mada, razumem i Kaizena, bice ovo takodje popularan deo sajta (citaj: smesne slike, hihihihi), sto da se ne iskoristi.

  15. Sekoslav ostaje nezvanicni sampion!

    +1

  16. Bem li ga, nije loša ideja ovo za reakcije, samo bojim se da ćemo gledati produžetak postera. U još goroj formi, naravno, ovo je korak dalje.
    Što veća ograničenja, definitivno, k'o što Lula reče. Samo, pitanje je i to koliko je efikasno. Biće prosjačenja u definicijama, kuknjava tipa "Imam ideju za dojajnu reakciju, a vi mi ne date"... Mislim da bi i ktitori tu trebalo, bar u početku, da imaju ograničenja. Jer, realno, za 200 dinkića se sve to obiđe. Ali, u najboljem duhu demokratije, videćemo.

  17. nema druge, da se digne cijena ktitorstva

  18. ma ovo će biti totalni hit na sajtu, jamačno. sad možemo slobodno da batalimo defke, uštedećemo prostora na serveru...

  19. da se digne cijena ktitorstva

    Na kraju krajeva, i to. Da probije budžet prosečnog džeparca i postane manje dostupno. Jer, da se ne lažemo, Jericho je potpuno u pravu.

  20. Ograničite ktitore na mogućnosti špajza! :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.