Prijava

Kobe braTe

I ja mislim .. ja sam morao da crnčim do 1000 poena da bih mogao da pravim ... sad se registruje, nađe gif sa golotinjom i napravi reakciju ... nije kvalitet kao prije

Tako da ih više neću ni praviti. Gazda , reakcije su vnogo.

Ja ranije pizdio zbog ukidanja ograničenja, malo stao, razmislio i došao na sledeći zaključak.
Ukidanje ograničenja je gubitak za reakcije, a dobitak za definicije. Dok sad na reakcijama više preljeva, na defkama manje. Naravno, lepo bi bilo da su svi delovi sajta dovoljno kvalitetni, ali jebiga sad... Ne mož' i da stisneš i da prdneš.
Na kraju krajeva, ako se dokažeš i pokažeš duhovitost na defkama, uspećeš i na reakcijama pa i na sada već ozloglašenim posterima. Pa autorima ostaje samo da se orijentišu sami gde će.

Samo kad bi ih cesce brisali moderatori bilo bi ok.

Jeste, malo mi jebete sve po spisku za defke gde je sve razumljivo, nego mi treba još i pohvala ovih "posebnih" što ne mogu da skrpe ni 50 za čet...

Možda ne bi bilo loše da se autorima sa 1000+ poena, a bez priznanja omogući pravljenje bar dve reakcije dnevno, čisto da se uvede neka razlika između novoregistrovanih i onih koji su dali neki doprinos sajtu kroz definicije.

Da, i onda će da se pravi 500 reakcija na dan, dobre će biti zatrpavane raznim govnima ... Ja nemam želju da pravim reakcije, bar ne više ..

Ja nemam želju da pravim reakcije, bar ne više ..

+1
Ostalo je već tako kako si lepo opisao, tebra.

Izvoli se više angažovati na defkama. Fino pišeš, samo retko, tu je OK ekipa, uživaj!

Biće pisanja, biće ... još par dana da odmorim, a onda dnevno po jednu, jebiga, ne mogu više :)

Vratiti 1000 poena za reakcije. Ukoliko neko ima medalju na posterima a nema 1000 poena, omogućiti mu da napravi jednu reakciju dnevno.

Vratiti 1000 poena za reakcije. Ukoliko neko ima medalju na posterima a nema 1000 poena, omogućiti mu da napravi jednu reakciju dnevno.

to nije loša ideja ... Ajd Remac, moderator si, utiči malo na Kaizena, kad već nas neće da sluša

Uh...
Pa suncemujebemupičku, šta je toliko strašno?
I ja sam tražio da se spusti granica za reakcije, ali ne da se ukine. Sa 1000 poena smo došli na jedva 10 strana reakcija, pre nego što su ukinuti. To je jedva 30 reakcija dnevno. Od kojih je sigurno 90% bilo moje, msmojne-ovo, glavanog i skrletnika.

"Opao kvalitet". Naravno da je opao. Ali nijedno sranje ne čuči više od sat vremena. Tako da je ono izvan toga očišćeno i kvalitetno kao i ranije, ako ne i kvalitetnije.

"ne gledaju mi se više reakcije i nemam želju da ih pravim". Bez uvrede, al' preterano kenjate. 7.730 (sedam hiljada sedamsto trideset) reakcija kasnije, i dalje imam želju da ih gledam, brišem i pravim. Ako sam ja mogao da pregledam sve reakcije, i da i dalje nastavljam da ih gledam i brišem, nakon gomile kvalitetnih i više od duplo više nekvalitetnih i i dalje drage volje odem tamo i nastavljam sa tim, objasnite mi šta je to vas revoltiralo i nateralo da prestanete sa praćenjem reakcija?

Brate, kad je skinuta granica od 1000 poena za reakcije, vratio sam se na sajt nakon pauze, i ušao da pregledam ... prvih 5 stranica, 5 glupih reakcija, nedajBoženikom, ostale golotinja i neka erotika i to .. znam ja da vi to brišete, ali toga prije nije bilo ... Spuštanje granice je ok, ali ovako ne ide .. I meni malo jedna reakcija dnevno :P

Dok je postojala granica, mog'o si ko čovek da udješ u najnovije reakcije i da ih gledaš bez nagona za povraćanjem kao najnovije postere npr., iz prostog razloga što je 95 % njih bilo extra.

Ako već toliko gledaTE i brišeTE ono što preljeva zašto u odabranima završavaju najpopularnije za dan ii sl.(kontam tako je najlakše odabrati) kad postoji masa dojajnih reakcija extra autora koje su hiljadu puta bolje od onih koje odabereTE a napravljene su mnogo ranije?

Kad su pocele reakcije od mojih čini mi se ukupno 17 već mi je 5 bilo odabranih, i nisam nastavila da rokam reakcije u smislu pravi samo da bude napravljeno već se trudila da budu kolko tolko ok, i eto u tome npr. razloga što više nemam želju ni da ih pravim kad vidim šta sve preživljava.

Kostiću, verovatno da ima više draži gledati to sve kad imaš i pravo da brišeš. Bem li ga, mi obični smrtnici ne znamo koji je to filing.
"Kvantitet je sam po sebi kvalitet" reče neko (drug Lenjin, čini mi se). Možda, ali ja lično više volim da pogledam tri strane dobrih reakcija dnevno nego da skrolujem tri strane dok ne nađem jednu koja mi se dopada da plusujem. Dobro, za odabrane svaka čast, retko koja da mi se ne dopada, priznajem. Jeste, imam i ja doprinos broju sranja, ali sam brišem kad vidim da sam pogrešio u koracima. Doduše, i tu imam pomoć od moderatora tražio je ili (češće) ne. Nebitno, ne ljutim se.
Da sumiram, svetu se ne može ugoditi, pa furajte kako morate, autori će isto to da rade i mirna Bačka.

Kostiću nisi me naveo za reakcije!

Ako već toliko gledaTE i brišeTE ono što preljeva zašto u odabranima završavaju najpopularnije za dan

Zajebavaš me? Možda zato što veliki deo posetioca gleda samo odabrane, tako da odabrane MORAJU završiti kao najpopularnije u toku dana.

Dok postere gledam preko kalendara i tako mi je i najlakše za njih, reakcije pratim od one gde sam stao prošli put. Kada naletim na neku dobru, odaberem je. Ne znam da li sam jednom ušao na kalendar na reakcijama.

Zajebavaš me? Možda zato što veliki deo posetioca gleda samo odabrane, tako da odabrane MORAJU završiti kao najpopularnije u toku dana.

Ne zajebavam ,nadam se da si dobro pročitao šta napisah. MISLILA SAM: One koje budu najpopularnije za odredjeni dan budu i odabrane, a to što najviše ljudi gleda samo odabrane je nešto za razmišljati apropo svih argumenata koje su svi sem tebe na ovoj temi naveli vezano za reakcije.

Kada naletim na neku dobru, odaberem je. Ne znam da li sam jednom ušao na kalendar na reakcijama.

U tom slučaju svaka ti čast, onda samo ti reakcije i trebaš ažurirati. Ali ko će onda tvoje reakcije da odabere? :)
imghttp://www.dodaj.rs/f/2R/jd/2tcwPYD2/untitledjpg.png/img

Elem, ja sam da se opet uvede granica za reakcije da se ne bi upropastle kao posteri. Neću više o ovome, to je moje mišljenje i ende.

Objasni mi samo šta si htela da kažeš ovim printom?

Ispravka netačnog navoda:

. Od kojih je sigurno 90% bilo moje, msmojne-ovo, glavanog i skrletnika.

Nisam ja glavani, a i ovo je srkletnik.

Oće li ikada prestati komentari na reakcijama tipa:
-Koji je ovo film?